Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Προς Μακαριο Δρουσιώτη


(Το παρον γραφτηκε στις 7/5/2010)

Προς Μακαριο Δρουσιώτη

Μα καλά κ. Μακαριε, είσαι τέλια μαννόs; Πάνω που άρκεψες να μου αρέσκεις , με τα βιβλία που εγραψες, ( «Η πρώτη Διχοτόμηση» κ.α.), τζιε με το ντοκυμαντέρ «Το Δηλητήριο».  Έκαμες μας τζιε εξυπνήσαμε, τζιε εκαταλάβαμεν οτι φταίμε τζιε εμείς κάμποσο για την κατάντια της Κύπρου.
Ήνταν που έπαθες; Τί σε έπιασεν και εκίνησες αγωγή σε τούτους τους φανατικούς; Εφοήθηκες τους; Αποκλείεται. Αν εφοάσουν εν θα έγραφες τα βιβλία , ούτε θα έκαμνες το ντοκυμαντέρ. Άεις τους πελλούς να γράφουν. Ο καθένας γράφει ότι θέλει. Ιδίως μές τα μπλόγκς . Ετο, τζιε εγώ τωρά γράφω ότι μου κατεβεί...
Ξέρεις ήνταμ’που έκαμες; Ότι έκαμεν ο Χριστόφιας με τη δήλωση συμπάθιας προς τον Ταλάτ. Αντί να του φέρει ψήφους, έκαμεν τζιε τζιείνους που τον εθέλαν, να μέν τον ηψηφίσουν. Λοιπόν, στο θέμα μας. Εκατάφερες να ηρωωποιήσεις τζιε να δώσεις τεράστια δημοσιότητα τζιε διαφήμηση, σε μιαν ιστοσελίδα που την έξεραν μόνον πεντέξι. Τωρά που εν να ξαναφκούν εις το ίντερνετ , να δείς πόσοι εν να τους δκεβάζουν.
 Ξέρεις ήνταμ’που γίνηκεν το πρωί που το πρόγραμμα του Λάζαρου Μαύρου; Άκουσες το; Εφκύκαν ενα σορό γραφικοί, αγωνιστές της πολυθρόνας να υπερασπιστούν τούντον δικηγόρο. Τζιε κατά κάποιο τρόπο έχουν δίκαιο α. Έτσι που επήεν η αστυνομία χαράματα, μές  το σπίτιν του αθρώπου, τζιε με τες κατασχέσεις που έκαμεν , εκάμαν τον κόσμο να τον συμπαθήσει. Που εκαταντήσαμεν!! Να φκαίννουν οι Δηκοικοί τζιε να φωνάζουν οτι η αστυνομία καταπατά τα δικαιώματα του κόσμου , τζιε οτι χρησιμοποιά Γκαιμπελικές μεθόδους για να φιμώσει τον κόσμο. Ποιοί φωνάζουν; Οι Δηκοικοί. Οι πρώτοι διδάξαντες το ρουσφέττι. ( Αν δεν ιφκάλεις ταυτοτητα του ΔΗΚΟ, κ. Γιώργο, δεν παίρνεις  σπίτι στο συνοικισμό). Που  όσα χρόνια ήταν στην εξουσίαν, εφακελλώσαν τους πάντες .  (Εμέναν, μες το στρατόν εφακελλώσαμμε ως «αντιδραστικό – αναρχικό», επειδή ως φοιτητής στο ΑΤΙ, επήα σε δκυό-τρείς διαδηλώσεις ).
Τούτους τους ανθρώπους κ. Μακάριε, με μιαν σου ατυχή ενέργεια, έκαμες τους υπερασπιστές του δικαίου τζιε αγωνιστές. Άεις τους εις τον μικρόκοσμό τους να φωνάζουσιν. Ελάχιστοι τους εβάλλαν υπ’όψιν . Έτσι  διαφήμιση που τους εγίνηκεν , ούτε στο όνειρο τους έν εβλέπασιν.
Το καλόν που σου θελω κ. Μακάριε, σταμάτα να ασχολείσε μαζί τους. Έν αξίζει τον κόπο. Αν συνεχίσεις τούντην ιστορία, το μοναδικόν που εν να πετύχεις είναι να τους βοηθήσεις να πιάσουν τζι’άλλους οπαδούς.
Άτε... τζιε καλά ξεμπερτέματα...
Αα, όι να μου κινήσεις αγωγή τζιε μέναν επειδή σε είπα σε μαννόν εις την αρχή. Έν που αστείο που το είπα...

Ανδρέας Σουτζιής
Τηλ. 25355963

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου