Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

ΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ…


ΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ…


"Για πρώτη φορά η ελληνική και η ελληνοκυπριακή πλευρά πάει σε ένα νέο γύρο διαπραγματεύσεων με καλύτερους όρους από τους προηγούμενους, εκτιμά ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών."


Μα σοβαρομιλα ο Ελληνας ΥΠΕΞ ή ζει στον κοσμο του??
Που αραγε ειδε τους "καλυτερους ορους"??
Στον υπνο του??

Ειπεν του κανενας απο τα σαινια του Κυπριακου ΥΠΕΞ οτι οι Τουρκοι αποσυραν τον χαρτη με τον οποιον μα επεστρεφαν - υποτιθεται- και μερος της Μορφου??

Ειπεν του κανενας αλλος οτι απο περισυ που κατρευσαν οι συνομιλιες μεχρι φετος, σε διαστημα ενος χρονου δηλαδη, εκτιστικαν 4-5 καινουργια Casino-resort στην Κερυνια και ακομα 1-2 στην περιοχη Αμμοχωστου???

Ειπεν του κανεις αλλος οτι η προηγουμενη ψευδο-κυβερνηση εδωσεν σχεδον 2000 νεες ψευδο-υποικοοτητες σε εποικους??

Ειπεν του το φιλουιν του ο Στραταρχης Καμενος οτι ο κατοχικος στρατος βελτιωνεται και αναβαθμιζεται και οτι απο περισυ που καταρευσαν οι συνομιλιες εφοδιαστικαν με νεα πυροβολα??

Επηρεν ειδηση οτι απο τα περισυ στην Κυπριακη ΑΟΖ διεξαγεται ενας "ακήρυκτος" πολεμος? Που με το παραμικρο λαθος μπορει να οδηγησει σε κανονικη πολεμικη συρραξη??

Εμπορεσεν να δει τα τζαμιά που εγεμισεν η κατεχομενη Κυπρος, συμπεριλαμβανομενου του τεραστιου "Χαλα Σουλταν" στη Μια Μηλια?

Ολα αυτα εγιναν και γινονται τον τελευταιο χρονο . Μετα την καταρευση των συνομιλιων στο Κραν Μονταν. Εμεις τα βλεπουμε και τα ζουμε καθημερινως. Πως στο διαολο και δεν τα βλεπει κοτζιάμ Κοτζιάς?? Τι αναθεμα πληροφοριες τους δινουν οι υπαλληλοι του , οι πρεσβευτες του , οι υπηρεσιες πληροφοριων του?? Φορει ροζ γυαλια αραγε και τα βλεπει ολα ροδινα?

Εκτός και αν η έγνοια του είναι να εξυψωσει και να λιβανησει και τον εαυτο του και την Κυπριακή ηγεσία για να δικαιολογισει το φιασκο στο Γκραν Μοντανα με τη δικαιολογια « Καλά καναμε που τα τουμπαραμε. Δείτε τώρα ερχονται καλύτεροι οροι»

Καλύτεροι οροι my ass δηλαδή!!!