Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ

ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ

Ο δημοσιογράφος Γιάννας Χαραλαμπιδης σε ένα ρεσιταλ εκφοβισμού και «μπουλλινγκ» σήμερα το πρωί από το «ΡαδιοΠρωτο».

Σε συζήτηση με το Κυβερνητικο εκπροσωπο αφού μας είπε ότι έχει πληροφορίες ότι θα ενταχθουν τα τουρκικα στην διδακτεα υλη των σχολειων , απειλησε θεους και δαιμονες όποιον τολμησει να πειραξει την Ελληνική παιδεία μας.
Και συνέχισε απειλωντας τους παντες όσους τολμησουν να μας παρουσιασουν σχέδιο λύσης του Κυπριακού. Διότι «κάποιοι πρόσφυγες που θα επιστρεψουν υπό Τ/Κ διοίκηση δεν θα μπορούν να ψηφισουν βουλευτές στη βόρεια περιοχη άλλα θα θεωρουνται ετεροδημοτες και θα ψηφιζουν στο νοτο» .

Έχει μια – δυο παροιμιες για αυτή του τη συμπεριφορά:
«Καποιου του χαριζαν ένα γάιδαρο και αυτός τον κοιταζε στα δόντια».
«Του εδειχναν το δασος και αυτός κοιταζε τα δεντρα»
«Οποίος θεει τα πολλά , χαννει και τα λιγα»

Ο κος Γιάννας Χαραλαμπιδης , ο οποίος τώρα έχει βαπτισθει «Πολιτικος Αναλυτης» , ήταν μέχρι πριν από λίγο καιρό ανταποκριτης του συγκροτηματος «ΔΙΑΣ» στις Βρυξελλες. Και εκεί με τη τριβη του με τους Ευρωπαιους και την επαφη του με την Ευρωπαϊκή συμπεριφορά, άρχισαν να ανοιγουν τα μάτια του , και αυτό φάνηκε από τις ανταποκρισεις του που άρχισε σιγά σιγά να υποστιριζει τη λύση του Κυπριακού στα πλαισια της ΕΕ. Δεν διστασε να συγκρουστει, και μάλιστα ζωντανα στον αερα με το Λαζαρο Μαυρο τον οποίο και κατηγορισε ότι καλει στην εκπομπή του μόνο απρριπτικους δήθεν ακαδημαϊκούς που παραπληροφορούν το κόσμο.

Ως εδώ ήταν όμως το παραμυθι. Αφού επεστρεψε στα πατρια εδαφη , και μετά από περιοδο αποτοξίνωσης από τα Ευρωπαικα πράγματα, βρήκε τον παλιο «καλό» του εαυτο και ξανά-στρατευθηκε στον αγώνα κατα της λύσης.

Απολαυστε τον εδώ μετά το 2.00 λεπτο να τσακωνεται με το Λαζαρο:

https://youtu.be/xfuJ0Q8zpwg