Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

ΟΥΣΤ! ΚΟΠΡΙΤΕΣ!

ΟΥΣΤ! ΚΟΠΡΙΤΕΣ! 

Αυξηθηκαν , λέει η είδηση του SIGMALIVE, οι συναλλαγες που πραγματοποιουν οι Ε/Κ στα κατεχόμενα. Από την αρχή του 2015 μέχρι τις 30 Σεπτεβριου 2015 παρουσιασαν αυξηση περαν των 230 χιλιαδων ευρώ.

Αιδως Αργείοι!!! Τόσα και τόσα τους έσουρε ο γνωστός δημοσιογράφος  αλλά αυτοί τίποτα!! Ακους εκεί να αυξησουν τις συναλλαγες τους  και να φτάσουν σχεδόν τα 5 εκ. ευρώ! Οι κοπριτες….

Μα, για σταθητε! Η είδηση λέει και κάτι άλλο.. Κάτι που αποσιώπησε από τον τίτλο της. Λέει η είδηση λοιπόν ότι οι αντιστοιχες συναλλαγες των Τ/Κ στις ελεύθερες περιοχές αυξηθηκαν κατά 4 εκατομμύρια ευρώ από την αρχή του ετους!! Βλέπω καλά?? 4 εκατομύρια  αυξηση και εφθασαν το συνολικο πόσο των 15,660,000  ευρώ!!!! Δηλαδή οι Τ/Κ με πληθυσμο 220,000 ξοδευουν απ’εδώ 15,5 εκατομμύρια σε 9 μήνες, ενώ οι Ε/Κ με πληθυσμο 800,000 ξοδευουν απ’εκεί πιο λίγο από 5 εκατομμύρια! Κατ’ αναλογια δηλαδη είναι σαν να ξοδευουν αυτοί 15 και εμείς 1!!!

Τι τα ψαχνουμε τώρα αυτά φίλοι μου!! Που να ασχολούμαστε με τη συνηθισμένη παραπληροφορηση του sigmalive, καθώς και των άλλων ΜΜΕ της πλάκας. Και ιδίως τι να ασχολουμαστε με το εισόδημα που μας φέρνουν απ’εδω οι Τ/Κ ξοδεύοντας 15 φόρες πιο πολλά από όσα ξοδευουμε εμείς απ’εκει! Εμείς θέλουμε «αυτοί απ’εκεί και μεις απ’εδώ!» Στο κάτω κάτω αυτά που μας φέρνουν απ’εδώ είναι ψευδολεφτα και δεν τα θέλουμε. Και οι Ε/Κ που ξοδευουν απ’εκεί είναι κοπριτες, και να μην ξαναπανε!

Ουστ κοπριτες!