Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

ΑΦΕΡΙΜ ΕΦΕΝΤΙΜ

ΑΦΕΡΙΜ ΕΦΕΝΤΙΜ

Ξυπνησα απελπισμενος  και λυπημενος.
Οσον περνούσε η ώρα όμως η απελπισία μου μετατράπηκε σε θυμο.

Ας πάρουμε ως δεδομένο ότι οι πληροφορίες που μεταδοθηκαν από την Ελβετια είναι σωστές και ότι ο λογος του ναυαγιου των συνομιλιών είναι οι μαξιμαλιστικές θέσεις της Τ/Κ πλευράς. Η οποία επέμενε στην επιστροφή μικρου αριθμου προσφύγων , για να μην αναγκαστει να επιστρέψει και μεγάλο ποσοστό εδαφών ( Μορφου).

Ε καλά ρε Τουρκουθκια!!!! Εδωσαμεν σας ότι εθελετε. Ακόμα και «εκ περιτροπης προεδρια» εδεχτηκαμεν. Τζιε τι εζητησαμεν?? Να μας δωσετε εδαφος. ΟΧΙ δικό σας!! Άλλα από το «κλεψιμιο» του ’74. Δεν εζητησαμεν κάτι δικό σας για να το μοιραστειτε μαζί μας. Εζητησαμεν τα αυτονοητα. Επιστροφή μέρους των κλοπιμαίων. Και δεχομαι ότι πολλά από αυτά που σας δινουμε είναι δικαιώματα που τα ειχατε προηγουμενως ( το ’60). Ούτε εμείς σας δινουμε κάτι δικό μας άλλα κάτι που «δικαιουσαστε» και ακόμα πολλά παραπάνω.

Άλλα να τραβατε το σχοινι ως τζιαμε που δεν φτάνει δεν το δεχομαι. Ήταν επομενο να κοπει..

Δηλαδή «…τα δικά μας δικά μας, και τα δικά σας πάλε δικά μας…»
Ε , όχι και έτσι βρε καρντασια… 

Αφεριμ δηλαδή…


Υ.Γ. Μην βγει κάποιος ή κάποια να μου πει ότι χαιρεται με τη σημερινη κατάσταση και τη κατάρρευση των συνομιλιών, που μας στερει απο του να αποκτησουμε επιτελους ειρηνη και σταθεροτητα στη χωρα μας, διότι μπαινει αυτόματα στη μαυρη λιστα.