Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Ε.Λ.Α.Μ. και άλλα ζώα

Ε.Λ.Α.Μ. και άλλα ζώα

Κυκλοφορούν από χτες στο διαδίκτυο δυο «κατασκευασμένες» με Photoshop φωτογραφίες 2 μοντέλων τα οποία εμφανίζονται ημίγυμνα να ποζάρουν δήθεν, πάνω σε τάφους βεβηλωμένου από τους Τούρκους Ελληνικού κοιμητηρίου.
Το ένα site που φιλοξενεί τις φωτογραφίες,  είναι το κουτσομπολίστικο  « http://socialista.com.cy/». Αυτοί γράφουν : «Για τις εν λόγω φωτογραφίες των οποίων η γνησιότητα δεν επιβεβαιώνεται, δεν υπάρχει μέχρι στιγμής επίσημη αντίδραση».

Το άλλο site που δημοσιεύει τις εν λόγο φωτογραφίες είναι το περίφημο για τα πολεμοχαρή, και παραπλανητικά δημοσιεύματα του, είναι το    http://www.defencenet.gr/  το όποιο και γράφει: «Δεν έχει διαπιστωθεί ποια είναι η εταιρεία και πως αποφάσισε να κάνει φωτογράφηση σε ορθόδοξο νεκροταφείο».
Δηλαδή ο ένας δεν επιβεβαιώνει και άλλος δεν ξέρει ποια είναι η εταιρία. Δηλαδή μια εταιρία έκαμε μια διαφήμιση και ΔΕΝ έβαλε το όνομα της . Δηλαδή το έκανε για την πλάκα…

Ε ρε PHOTOSHOP που σας χρειάζεται… Μάλιστα φίλοι μου .. Δυο καλοσχεδιασμένες και κατασκευασμένες φωτογραφίες για να κάμουν τι? Για να κάνουν τους Ε/Κ πυρ και μανία εναντίων των Τ/Κ ακριβώς μετά τα έκτροπα και τους χουλιγκανισμούς του ΕΛΑΜ. Για να αποσείσουν την λαϊκή οργή από πάνω τους τα φασιστόμουτρα του ΕΛΑΜ κατασκεύασαν ψεύτικες κατηγορίες  εναντίων του Ταλατ, και κατασκεύασαν και τις φωτογραφίες περί ου ο λόγος.

Οι Γκεμπελικές μέθοδοι που χρησιμοποιούν αυτοί οι ανεγκέφαλοι πιθηκάνθρωποι φάνηκαν από την επομένη της εκδήλωσης με τον Ταλατ, όταν γύριζαν τα ΜΜΕ και διαστρέβλωναν τα πάντα γύρω από τα έκτροπα τους. Ξέρουν ότι όπως είπε και ο Γκαιμπελς , «άμα πεις πολλά ψέματα στο τέλος κάτι θα μείνει».

Ευτυχώς όμως «έχουν γνώσιν οι φύλακες». Και οι διαστρεβλώσεις τους έπεσαν στο κενό, και ο κόσμος άρχισε να αντιλαμβάνεται με τι σκουπίδια έχει να κάνει και τους αποστρέφει σιγά σιγά την πλάτη.

Μένει μόνο να το πάρει το θέμα ζεστά ζεστά η αστυνομία για ξεριζωθούν αυτοί οι Ναζί παλικαράδες της φακής από προσώπου της γης .


Ανδρέας Σουτζιή – Ηλεκτρονικός