Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ

Ο φίλος μου Κώστας Αρχιμανδρίτης ανεδείχθηκε  ο καλύτερος σκοπευτης της Εθνοφυλακης με ποσοστό επιτυχίας 98% ,( 10/48), στους Ετησιους Αγώνες της Εθνοφυλακης που έγιναν χθες 9/6/2017 στο Π.Β. Τσεριου.

Ο Κώστας είναι ταυτόχρονα και συνειδητό μέλος τους κινήματος της Επαναπροσέγγισης, της Επανένωσης και της Λύσης του Κυπριακού.
Τις τελευταίες 18 μέρες δίνει το παρόν του αδιακοπα και ακουραστα στις εκδηλώσεις που γίνονται κάθε βράδυ στη Νεκρή Ζώνη στο τερμα της οδού Λήδρας. Με το πλακατ στο χέρι που γράφει «#UNITE CYPRUS NOW».

Αυτό ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ απόλυτα τις κατηγοριες και τις προσβολές που δεχομαστε κάθε λίγο και λιγάκι ότι, ούτε λίγο ούτε πολύ, όσοι οραματιζόμαστε μια επανενωμενη Κύπρο και όσοι τρεχουμε κάθε μέρα στις εκδηλώσεις , είμαστε , δήθεν, «μειωμενων αντιστασεων», «συνεργάτες του εχθρου», «προδότες και μειοδότες που τα παιρνουμε».


Η συμπεριφορά του Κωστα , άλλα και τοσων άλλων από εμάς που υπηρετουμε ακόμα ως Εθελοντες Εθνοφύλακες, δείχνει ακριβώς αυτό:
«Το να αγαπας την πατρίδα σου και να είσαι έτοιμος να την υπερασπιστείς ένοπλα από κάθε επιβουλή, είναι το ίδιο με το να την αγαπας ακόμα παραπάνω και να αγωνίζεσαι με καθε μέσο για να επανενωθει και να απελευθερωθει , ειρηνικα».