Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

ΙΣΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΒΑΡΩΝ


ΙΣΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΒΑΡΩΝ

Οταν ερθει ο Τ/Κ «που ποδά» και ζητησει και απαιτησει την περιουσια του, θα την παρει. Οταν καμει τες σωστες διαδικασιες, η ΚΔ σαν «κρατος δικαιου» που ειναι θα του αποδωσει αυτην την περιουσια.

«Υπο τον φοβο των Ιουδαιων» ( βλεπε ΕΔΑΔ ),  οι διαφορες υπηρεσιες , θα δουλεψουν,  θα κινησουν «βουν τζιε καμηλον», για να τον ευχαριστησουν.
Δεν ξεχνω τα παραδειγματα Τ/Κ προσφυγων απο την Επισκοπη που διεκδικησαν τα σπιτια και τις περιουσιες τους και για να τους τα δωσουν , ΕΒΓΑΛΑΝ Ε/Κ τους προσφυγες που κατοικουσαν μεσα και τους εστειλαν αλλου. Και χαρακτηριστικο παραδειγμα προσφατα το «Κτημα Μακενζυ», που οχι μονον το επεστρεψαν στον «Νομιμο Ιδιοκτητη» του αλλα το δικαστηριο διεταξε την κατεδαφιση οποιονδηποτε κατασκευων που κτιστηκαν μεσα .

Αν τωρα εγω , ο Ε/Κ προσφυγας , επηδη το κατοχικο καθεστος δεν μου επιστρεφει την περιουσια μου, και επηδη η «νομιμη» Επιτροπη Αποζημιωσεων προσφερει ψιχουλλα για αποζημιωσεις , απευθυνθω για λογους αρχης στη νομιμη κυβερνηση της ΚΔ για να με αποζημιωσει ,τι θα πιασω νομιζετε??  Που τα τρια το μακρυτερο βεβαια!!!

Η ΚΔ εργαζεται δηλαδη με δυο μετρα και δυο σταθμα. Τους Τ/Κ πολιτες της, φροντιζει να τους αποζημειωσει με τον ενα η τον αλλο τροπο, ενω τους Ε/Κ πολιτες της,τους γραφει κανονικα . Αυτη ειναι η Ιση Κατανομη Βαρων που επικαλουνται διαχρονικα οι διαφοροι ηγετες μας , υπουργοι και διαφοροι  αλλοι, οταν εχει εκλογες. Μια κοροιδια 45 χρονων εις βαρος των προσφυγων. Και ειναι οχι μονον υπερ οσων Ε/Κ δεν εχασαν τιποτε τοτε,  αλλα και υπερ των οποιονδηποτε Τ/Κ τυχον εσφετριζοντο τοσα χρονια κλεμμενες περιουσιες στο βορρα.

Και η μεγαλυτερη κοροιδια ειναι οτι φτιαχνουν και ταμεια για τους «πληγεντες κατοχους αξιογραφων».  Θα αποζημιωσουν δηλαδη τους κουμαρτζίδες και αφηνουν στο ελεος της μοιρας τους αυτους που εχασαν  το βιος τους , αυτους που εχασαν οτι εκτισαν με ιδρωτα και αιμα, αυτους που εχασαν τα παντα.

Αυτη ειναι η «Ιση Κατανομη Βαρων»...