Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ (2 )

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ (2 )

Το «νέο» σύνθημα που άρχισε να πλασάρεται σιγά σιγά είναι αυτό που έχει θέμα την απειλή της προσαρτησης των κατεχομένων στην Τουρκία σε περίπτωση μη λύσης.
Η ιδέα είναι ότι δεν πρέπει να αγχωνόμαστε με αυτή την απειλή της Τουρκίας , διότι, λένε,  τα κατεχόμενα είναι ήδη «προσαρτημένα» στην Τουρκία, με τον ένα η άλλο τρόπο. Και επίσης αν τολμήσει η Τουρκία να προβεί σε αυτή τη ενέργεια , τότε θα μεινει «αλώβητη» η μισή Κύπρος και με λαβαρο την ιδιοκτησια της ΚΔ θα μπορεί να πάει σε όλους τους οργανισμους και να καταγγειλει την Τουρκία !!! 

Είναι καλύτερα ,λένε, να προσαρτηθει η βόρεια Κύπρος στη Τουρκία, πάρα να καταλήξουμε σε λύση ΔΔΟ, διότι με τη ΔΔΟ η Τουρκία θα ελεγχει όλη τη Κύπρο μέσω των Τ/Κ δηθεν!

Και κοιμηθηκαμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα!!!

ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ!!!  Μα καλά είμαστε σοβαροι?? Δηλαδή να χαρισουμε επίσημα τη μισή Κύπρο στην Τουρκία διότι μας ενοχλει το γεγονός ότι θα έχουμε και Τ/Κ στην Ομοσπονδιακη Κυβέρνηση!  Και είναι πιο συμφέρον δήθεν να χάσουμε τη μισή πατρίδα μας πάρα να συνεταιρέψουμε!!

Μου θυμιζει τη γνωστή κουβέντα «Σφαξε με Αγά μου να αγιασω»!  Να θυσιασω τη μισή Κύπρο για να γυριζουμε τον κόσμο και να καταγγελλουμε την Τουρκία. Όπως έλεγε παλιά ο ανεκδιήγητος Κουλίας για το μοναστήρι του Αποστολου Ανδρεα : «Αφηστε το να πεσει, να καταρρεύσει για να αποδειχθει η αδιαλλαξια της Τουρκίας».
Είδαμε τι γίνεται στην Κριμαια, βλέπουμε τι γίνεται στο Κοσοβο και ακόμα ζούμε στον κόσμο μας!

Βρε πατριώτες και αναλυτές της δεκαρας, ξέρετε τι θα πει προσαρτηση ? Αντιλαμβανεστε τι συνέπειες θα έχει τέτοια ενέργεια ? Αν – ω μη γένοιτο – γίνει κάτι τέτοιο θα έχουμε 220 χλμ σύνορα με την Τουρκία. Θα μας φλομώσουν στους λαθρομετανάστες, θα μας εμποδίσουν και θα μας απαγορεύσουν να εξορύξουμε τα αέρια. Θα δημιουργούν κρισεις όποτε θέλουν, με αποτέλεσμα να χανουμε τον τουρισμο. Γενικά θα μας στραγγαλισουν οικονομικά και στρατιωτικα. Με αποτέλεσμα να μετοικησουμε από την Κύπρο για αλλου, όσοι μπορέσουμε.

Αυτά θα είναι τα αποτελέσματα της προσαρτησης της Β. Κύπρου στη Τουρκία. Αξίζει τον κόπο να θυσιασουμε τη Κύπρο , το μέλλον μας , το μέλλον των παιδιών μας, μόνον και μόνον για να έχουμε «πατημα» να διαμαρτυρόμαστε? 

Ας βάλουμε το νου μας να δουλεψει και να σκεφτουμε δυό και τρεις φόρες τις συνεπειες της προσαρτησης. Μιας ενεργειας που θα οδηγήσει σίγουρα, και με μαθηματικη ακριβεια στην αγκαλιά της Τουρκίας, ολοκληρη την Κύπρο.