Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα φασιστακια του διαδικτυου , αυτοί που κάνουν αγώνα με βρισιές και φωνές και συνθήματα κτύπησαν και πάλι. Αυτή τη φορά στοχοποιησαν τη Ρενα Χοπλαρου, και με παραποιημενες αναρτήσεις και φωτοσιοπ, βάζουν στο στόμα της λόγια που δεν είπε. Και από κάτω ο οχλος να ζητα τη κεφαλη της επί πινακι. Φωνάζοντας και αλαλάζοντας απειλές για «τουφεκισμους» ,και βριζοντας χυδαια.

Τα παλληκαρια της φακης μετά που αποδειχθηκε η γυμνια τους με τη δημοσιοποίηση κειμενου τους, που υμνουσαν τον Χίτλερ και τους Ναζι, ξεκίνησαν ένα αγώνα διαστρέβλωσης, προπηλακισμού και εκφοβισμού των πάντων.

Παλιά τους τεχνη κοσκινο φυσικά, διότι με κάθε ευκαιρία προσπαθούν να εκφοβίσουν, με πέτρες, ξυλα και ροπαλα κρυβομενοι φυσικά κάτω από τις κουκούλες και τα κρανη.
Πρασπαθησαν να το κάνουν αυτό στην εκδηλωση με τον Ταλάτ στη Λεμεσό και στην Πάφο, άλλα και σε άλλες εκδηλώσεις υπέρ της ειρήνης στο Λήδρα Πάλλας.

Μια είναι η απάντηση μας προς αυτούς τους θρασύδειλους. «ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΟΥΜΑΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ» . Δεν θα κρυψουμε ούτε θα κρυφτουμε. Ώσπου υπάρχει δημοκρατία σε αυτό τον τόπο, θα προσπαθουμε, θα γραφουμε, θα φωνάζουμε , θα διαδηλωνουμε υπέρ της ΛΥΣΗΣ και της ΕΙΡΗΝΗΣ στη Κύπρο.

Η απάντηση μας στην ωμη βια είναι το θάρρος της γνωμης μας.


Ρενα , κρατα καλά. Είμαστε όλοι δίπλα σου…