Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΠΕΚ 26/6/2019


ΚΥΠΡΙΑΚΟ-ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΙΝΕ –ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ- ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ»

Πραγματοποιήθηκε ψες στην Δημοσιογραφική Εστια η εκδήλωση του ΟΠΕΚ, «ΚΥΠΡΙΑΚΟ-ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΙΝΕ –ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ- ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ».
Στην εκδηλωση παρευρεθηκαν και μιλησαν σημαντικά άτομα από την Ε/Κ και Τ/Κ κοινότητα.
Η εκδήλωση στεφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθως ο προβλεπομενος χωρος αποδείχτηκε πολυ μικρός για να χωρεσει τον κόσμο με αποτέλεσμα να ανοιχτεί ακόμα μια αίθουσα.
Ο κόσμος , απογοητευμένος  άλλα και διψασμενος για να μαθει αν υπάρχει εστω και κάποια ελπίδα για πρόοδο στο Κυπριακό  «εφαγε» με τις ερωτησεις του και τις απορίες του τους ομιλητες.
 Το κυριο βαρος των ερωτησεων και της συζητησης πήγε φυσικά προς το μέρος του  κου Ναμι ο οποίος μας είπε πολλά διευκρινιστικα και αγνωστα στοιχεία για το τι έγινε στο Μοντ Πελεραν, και για το τι πρέπει να γίνει από τώρα και στοεξης,  αν θέλουμε να συνεχισει η διαδικασία και να καταληξει.
Το συμπέρασμα που εβγαλα εγώ προσωπικά, και από τις πληροφορίες,  και από  την ενημέρωση που είχα, έχει να καμει και με την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθει αύριο βραδυ έξω από το Προεδρικο μεγαρο από τον αγανακτισμενο κόσμο: «Πάρτε μαζί σας μπολικες σαπιες ντοματες και αυγα κλουβια».