Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...


Καποιοι "εγκριτοι" δημοσιογραφοι φανταζωνται πληρη ρηξη στις σχεσεις ΗΠΑ - Τουρκιας. Καποιοι "πιο διαβασμενοι" οπτασιαζονται και κριση στις σχεσεις Ισραηλ - Τουρκιας. Και καλουν τον ΠτΔ να μην παει σε νεες συνομιλιες αλλα να περιμενει...

Να περιμενει δηλαδη, ποσο? Και να περιμενει δηλαδη, τι?

Αν χαλασουν οι σχεσεις ΗΠΑ - Τουρκιας , η Ισραηλ - Τουρκιας σημαινει οτι αυτοματα θα λυθει το Κυπριακο?? Μηπως σημαινει και αποκατασταση του Διεθνους Δικαιου στη στιγμη?? Μηπως θα ερθει καποιος "Απο Μηχανης Θεος" και θα επιβαλει δικαιη λυση στο Κυπριακο?? Μηπως θα μας παρει πισω στο χρονο πριν το 1974??

Μου φαινεται οτι ολοι αυτοι οι ειδικοι ζουν στον κοσμο τους. Και μου θυμιζουν, αλλους, πιο "παλιους ειδικους" που περιμεναν απο μερα της ημερας να καταστραφει η Τουρκια απο τον "ΑΣΑΛΑ" και το "ΠΚΚ" και τους "κρυπτοχριστιανους".

Το κακο με ολους αυτους τους "αναλυτες και ειδικους" της πλακας ειναι οτι εκτος του οτι αυτά, τα πιστευουν και οι ίδιοι,  υπαρχουν και πολλοι ανευθυνοι "πολιτικοι" που τους πιστευουν. Και αυτοί οι  ανευθυνοι,  παρασερνουν με τη σειρα τους τον κοσμο που κρεμεται απο το στομα τους και τον ταιζουν παραμυθια. Για να ψαρεψουν ψήφους  στις επομενες εκλογες.