Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

«ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ»





«ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ»

Πολλες ειδήσεις , και αναφορες μας ενημερωνουν ότι το ψευδοκράτος καταρρεει οικονομικά. Οι Τ/Κ διαμαρτύρονται για τις χαμηλες παροχες . Πολλές δουλειες έκλεισαν. Οι μισθοι των «Δημοσιων υπαλληλων» ακόμη να καταβληθουν.
Μέσα σε αυτό το κλίμα βλέπουμε τις αντιδρασεις μεγάλης μεριδας Ε/Κ.
«Να μην τολμησουμε να τους βοηθησουμε», λέει ο ένας. «Να μείνουν έτσι να πεινασουν» λέει ο άλλος. «Να μην ανοιξουν τα οδοφράγματα για να μην έχουν εισόδημα από εμάς». «Ευκαιρία να μείνουν για πάντα κλειστα». « Οι κουνοσυιλλοι να ερθουν όλοι ποδα» κλπ.

Φυσικά αυτά λεγονται έχοντας υποψιν το παράδειγμα των ενεργειων του Μακαρίου κατά τη δεκατια του 1960. Ο οποίος είπε « …να τους αφησουμε κλεισμενους και παγιδευμενους στους θυλακες τους . Πόσο θα αντεξουν. Θα πεινασουν. Και θα παραδοθούν».

Είδαμε βέβαια που μας οδηγησε η αλλοπροσαλλη πολιτική του Μακαρίου. Στο τέλος ήρθε η «μαμα Τουρκία» και τους «ελευθερωσε».

Έτσι και τώρα. Να μην ανοιξουν τα οδοφράγματα ! Ουτε την παραμικρη βοηθεια να μην τους προσφερουμε. Να τους αφησουμε να πεινασουν πάλι .
Να τους σπρωξουμε πιο εντονα στην αγκαλια της Τουρκιας. Να τους αναγκασουμε να εξαρτουνται 100% απο την Τουρκία τωρα.
Να τους ξεφορτωθουμε επιτέλους από τα πόδια μας.
Να πραγματοποιηθει επιτελους η πολυποθητη Διχοτόμηση, η δευτερη πιο καλή λύση όπως είπε κάποτε και ένας πρεσβης της Μητερας Πατριδας.

Ινα πληρωθει το ρηθεν «Τζιηνοι ποτζιοι τζιε 'μεις ποδα».

Και Θεου θελοντος και καιρου επιτρέποντος να προχωρησουμε σιγά σιγά και στην «Διπλή Ένωση» .