Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πεμπτη 6/1/2016, για πρώτη φορά μετά από 42 χρόνια, και στη παρουσία πληθους πιστων,  ο Αγιασμος των Υδατων στη κατεχομένη Αμμόχωστο.



Ιδου πως μας περιγραψε τις συγκινητικές εκείνες στιγμές ο αθλιος δημοσιογραφισκος του Σιγμα που καλυπτε την εκδήλωση:
«…πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμος υπό την ΕΝΤΟΝΗ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ παρουσία του ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ…».
Ήμουν εκεί στη παραλια και είδα 3-4 «αστυνομικους» της τροχαιας που ασχολουνταν με την τροχαια. Ούτε πλησιασαν την εκδήλωση, ούτε ασχοληθηκαν μαζί μας. Όσον αφόρα «Στρατιώτες», ούτε λογος. Δεν υπήρχε ούτε ένας. Που τους ειδε ο «δημοσιογράφος» μόνον η φαντασία του ξερει.

Για μια ακόμα φορά το Ε/Κ ΜΜΕ ( Μέσα Μαζικης Εξαπατησης ) προσπαθούν να εκφοβισουν το κόσμο για να περιορίσουν τις δικοινοτικες εκδηλώσεις και να εμποδίσουν κάθε προσπάθεια για λύση.

Ο δε, άλλος «μεγαλος» παικτης των ΜΜΕ , ο ΑΝΤ1 καλυψε την εκδήλωση του αγιασμου των υδατων στη Καρπασια με καμερα ΚΙΝΙΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ παρακαλω!!! ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!! Ούτε μια ερασιτεχνικη καμερα των 80 ευρώ δεν πήραν για να δείξουν την συγκινητική αυτή εκδήλωση. Με καμερα κινητου οι αθεοφοβοι!!! Οι άχρηστοι!!!

Τα γνωστα ΜΜΕ της διαστρεβλωσης κάνουν το παν για να εμποδίσουν το ρευμα της ΛΥΣΗΣ. Είναι ΚΑΘΗΚΟΝ μας να τους εμποδισουμε. Εδώ και Τώρα! Πληρες μπουκοταζ σε όλους τους εχθρούς της λύσης. Σταματηστε αμεσως να βλέπετε ΑΝΤ1 , ΣΙΓΜΑ και ΜΕΓΑ. Μην ξανααγορασετε ΣΗΜΕΡΙΝΗ και ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ. ΜΗΝ ξαναμπητε στο sigmalive.com.  Σταματηστε να ακουτε ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ. Κτυπηστε τους εκεί που τους πονει.
Άμα χασουν ακροαματικοτητα και τηλεθεαση, τότε θα αναγκαστουν να λογικευθουν. Και να καταλαβουν ότι ο κόσμος δεν τρωει κουτόχορτο!