Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Φίλοι μου

Η πολιτική ηγεσία μας τα έχει χαμενα πλεον. Εβραχυκυκλωθηκαν και αυτοπαγιδευθικαν στα μεγαλοστομα συνθήματα τους.
Ο περισσότερος κόσμος ασχολειτε με το αν θα βαλει γραβατα ο Τσιπρας η αν θα βαλει το πουκαμισο μέσα ο Βαρουφακης .


Εμείς που αγωνιουμε για το μέλλον της Κύπρου, που θέλουμε λύση χθες , που θέλουμε να επιστρεψουμε στους τοπους μας και στα χωριά μας τώρα, είμαστε πλεον μόνοι μας. Και μόνοι μας πρέπει να παλεψουμε και να αγωνιστουμε.


Έχουμε ένα σωρό οργανώσεις ταγμενες για τη Λύση. Κινηση για Ομοσπονδία, Δικοινοτικη Κινηση,  Αμμοχωστος η πόλη μας , κ.α. Πρέπει όλοι μαζί να βγουμε στους δρόμους , με κάθε ευκαιρία και να απαιτουμε από τη πολιτική ηγεσία να ξεκινήσει αμέσως διαπραγματευσεις με τους Τούρκους.

 Κάθε που ερχεται ένας επισημος (π.χ. Τσιπρας) πρέπει να είμαστε εκεί , έξω από το αεροδρόμιο με πανό  και σημαίες και συνθήματα να δειχνουμε την απαιτηση μας για λύση τώρα. Ήρθε ο αντιπρωσωπος του ΟΗΕ κος Αιντε? Αμέσως να βρεθούμε 500 άτομα να διαδηλωνουμε για λύση έξω από το σπίτι του. 

Είμαστε επαναλαμβανω μόνοι μας. Ή θα το κλεισουμε το μαγαζι και θα ξεπουλησουμε και εμείς τις περιουσιες , στη Τουρκία, ή θα διαδηλωνουμε μέρα νύκτα , με κάθε ευκαιρία ώσπου να ανοιξουν τα αυτια των πολιτικων και να μας ακουσουν.

Δεν δεχομαι , ούτε ανεχομαι να βρισκονται 5 φασιστακια του ΕΛΑΜ έξω από τον Τυμβο της Μακεδονιτισσας , κατά την επισκεψη Τσιπρα, και να τους δειχνουν τα ΜΜΕ. Δεν δεχομαι να πετασει μιαν ατακα ο Περδικης του 2 κομμα τίποτε τοις εκατο, και να τρεχουν τα καναλια να του πιάσουν συνεντευξη. Και με πιάνει αναγουλα όταν μιλουν διαφοροι Σιεκκερσαβες, Κουλιες, Βαρναβες, Λιλικες και χαριεντιζονται με την απουσια εξελιξεων και είναι μεσ’τη τρελλη χαρα που εβαλτωσε το Κυπριακό, και διακυρυσσουν με ευχαριστηση ότι προτιμουν το στάτους κβο, και να έχουν τα μουτρα  γυριζουν σε όλα τα ΜΜΕ και να τους προβαλλουν κιολας.





Για αυτό φίλοι μου επαναλαμβανω: «Είμαστε μόνοι μας, και πρέπει να ξεχυθούμε στους δρόμους» . Η μονη γλωσσα που καταλαβουν οι πολιτικοί είναι αυτή της λαοθαλασσας. Όταν μας δουν στους δρόμους να διαδηλωνουμε και να απαιτουμε , θα αναγκαστουν και αυτοί να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.