Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

"ΜΑ ΕΝ ΜΕ ΤΟΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕΝ?"

"ΜΑ ΕΝ ΜΕ ΤΟΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕΝ?"

Από τις ειδήσεις:

«
Ζημιές προκλήθηκαν στο μνημείο το οποίο ανεγέρθη στη μνήμη του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Ραούφ Ντενκτάς σε πάρκο της περιοχής Μπεϊλικντουζού στην Κωνσταντινούπολη και απεικονίζει το στιγμιότυπο από την υπογραφή των συμφωνιών της Ζυρίχης για την ίδρυση της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Μετά τις έντονες αποδοκιμασίες στα εγκαίνια, την περασμένη Παρασκευή, λόγω της περίληψης στο μνημείο δίπλα από το όρθιο άγαλμα του Ντενκτάς, του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου να κάθεται μαζί με τον Φαζίλ Κιουτσιούκ, τον Ραούφ Ντενκτάς και τον τότε ΓΓ του ΟΗΕ, σήμερα ανακαλύφθηκε ότι άγνωστοι έσπασαν τα πρόσωπα του Αρχιεπισκόπου και του Κιουτσιούκ.»

-------------------------------------------------------------------------------------------



Με αφορμη αυτο το γεγονος ( που προκαλεσαν φανατικοι Γκριζοι Λυκοι στην Κων/πολη), βγηκαν παλι οι διαφοροι "ψαγμενοι" ,"αφηπνισμενοι" , οπαδοι της μη-λυσης, και ομοιδεατες αυτων των Γκριζων Λυκων , και αρχισαν τις διαμαρτυριες.
"Μα εν με τουτους που εν να ζησουμεν??". "Οι βαρβαροι εδειξαν τον νουν τους". "Αν γινει λυση θα μας καταστρεψουν ολα τα μνημεια" και αλλες πολλες πελλαρες.
ΟΧΙ κυριοι!! ΔΕΝ ειναι με τουτους που θα ζησουμεν !! Αυτοι ειναι Τουρκοι της Τουρκιας φανατικοι. Αυτους θελουμε να ξεφωρτωθουμε. Με τους Τ/Κ θα ζησουμε. Που εχουν την ιδια νοοτροποια και τα ιδια ηθη και εθιμα με εμας.
Οι φανατικοι , βανδαλοι, βαρβαροι θα μας μεινουν αγγονίν με τη ΜΗ -λυση. Και μην νομιζετε οτι θα μεινουν περιορισμενοι στην αλλη πλευρα του συρματομπλεγματος. ( ποιος θα τους εμποδιζει αλλωστε?).
Η λυση θα φερει ομαλοτητα , ειρηνη , αλληλοκατανοηση και συνεργασια. Στη ΜΗ-λυση θα υπαρχει παντα ενταση , προβληματα, και αντιδραση.
Στο χερι μας ειναι να διαλεξουμε σε ποιο καθεστως θελουμε να ζησουμε εμεις, τα παιδια μας και τα εγγονια μας.