Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΔΙΧΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ

ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΔΙΧΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ

Μέσα στα πλαίσια της αποστολής της φορολογίας για την ακίνητη περιουσία, Τ/Κ εταιρία , που συνεχίζει να είναι εγγεγραμμένη στο μητρώο εταιριών της ΚΔ, παρέλαβε τη φορολογία για τη περιουσία της που διαθέτει σε παραλιακή πόλη.

Όταν πήγαν οι άνθρωποι να πληρώσουν , στο δημαρχείο , τους είπαν ότι «το μάλιν τους» δεν είναι δικόν τους άλλα είναι γραμμένο στο όνομα μεγαλοδικηγόρου. Φυσικά οι άνθρωποι ουδέποτε πούλησαν το ακίνητο τους. Και αυτό φαίνεται ολοκάθαρα από το ότι η ΚΔ βλέπει αυτούς ακόμα ως ιδιοκτήτες. Δηλαδή οποιαδήποτε πλαστογραφία , αν έγινε, έγινε και τσαπατσούλικα.

Το «μάλιν» ήταν εκτιμημένο – με τιμές του 1980 – για 23,000 ευρώ. Μπορεί κάποιος να κάνει τον συνειρμό και να υπολογίσει πόσα εκατομμύρια θα κοστίζει τώρα.
Και το ερώτημα που βγαίνει είναι το εξής. Είναι δυνατό αυτοί οι άνθρωποι που λεηλάτησαν και καρπώθηκαν παράνομα τις Τ/κ περιούσιες και τα φιλέτα να θέλουν λύση??  Οποιανδήποτε λύση??  Ακόμα και η επιστροφή στην προ του 1974 κατάσταση , ακόμα και να εφαρμοστεί το σύνθημα «όλοι οι πρόσφυγες στα σπίτια τους» , θα τους στερήσει όλο αυτόν τον πλούτο που άρπαξαν.

Και κάνω μόνος μου τις σκέψεις: «Έτσι εξηγείται το γεγονός να βλέπουμε διάφορους να κτίζουν ιδιόκτητους ουρανοξύστες με γραφεία , να έχουν δεκάδες και εκατοντάδες υπάλληλους, να έχουν και παραρτήματα στο εξωτερικό και να ανεβάζουν και να κατεβάζουν κυβερνήσεις».

Άλλα πείτε μου, εδώ η ίδια η κυβέρνηση άρπαξε παράνομα Τ/Κ περιούσιες και έκτισε συνοικισμούς άλλα και το αεροδρόμιο Λάρνακας και δεν έδωσε λογαριασμό σε κανένα , οι απλοί πολίτες θα κωλώσουν τώρα?? Βρήκαν τις ευκαιρίες και τις άρπαξαν. Είναι σαν να βρίσκεις ένα πορτοφόλι γεμάτο λεφτά χαμαί και το παίρνεις και το βάζεις στην τσέπη. Ούτε πας στην αστυνομία να το παραδώσεις , ούτε σε κόφτει αν έχει ταυτότητα μέσα και γράφει το όνομα του ιδιοκτήτη. Αφού δεν σε είδε κανένας. Άλλα και στις δυο περιπτώσεις αυτό ονομάζεται ΚΛΟΠΗ.