Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

ALLAH AL AKBAR

ALLAH AL AKBAR *

Τώρα που έχουν περάσει κάποιες μέρες από τη δολοφονική επίθεση των τζιχατιστών στο Παρίσι , μπορούμε όλοι να σκεπτόμαστε και να εκφραζόμαστε πιο λογικά.

Αλήθεια , ποια είναι η κατάσταση που επικρατεί στον κόσμο αυτήν τη στιγμή με την  απειλή των φανατικών ισλαμιστών – τζιχαντιστών, όπως θέλετε πέστε τους; Υπάρχει ένας δυνατός πυρήνας αυτών των φανατικών που ελέγχουν μεγάλο μέρος του Ιράκ και της Συρίας. Οι φανατικοί αυτοί όμως, δεν είναι πολλοί. Διεθνείς οργανώσεις τους ανεβάζουν γύρω στις 40,000. Ελέγχουν όμως ένα τεράστιο μέρος του εδάφους, εκμεταλλευόμενοι την ανυπαρξία νόμιμων αρχών και τακτικού στρατού .

Μεγάλος αριθμός φανατικών της Al Qaeda ελέγχει μεγάλες περιοχές του Αφγανιστάν αλλά και του Πακιστάν. Πάλιν εκμεταλλευόμενοι την ανυπαρξία νόμιμων αρχών μετά από τη διάλυση που έφερε εκεί η εισβολή των Αμερικανών.

Τεράστια απειλή όμως είναι για τη δύση ένας μεγάλος αριθμός αυτών που ζουν και εργάζονται εδώ και χρόνια σε όλες τις δυτικές χώρες. Οι τζιχαντιστές αυτοί , που βρίσκονται υπό κάλυψη και συμπεριφέρονται σαν τους μετριοπαθείς ομόθρησκους τους , αποδείχτηκε ότι μπορούν να προκαλέσουν περισσότερες ζημιές και περισσότερα θύματα από ένα άριστα εξοπλισμένο στρατό. Απόδειξη τούτου είναι οι επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ, διάφορες άλλες επιθέσεις ανά το παγκόσμιο ( Ισπανία, Ινδονησία, Αφρική) . Με αποκορύφωμα τις προχθεσινές στη Γαλλία.

Οι παρανοϊκοί ηγέτες αυτών των φανατικών , καλούν κάθε μέρα τους οπαδούς τους να προβαίνουν σε εγκληματικές πράξεις εναντίων των «…σταυροφόρων και των Εβραίων συμμάχων τους …» Για αυτό και δελεάζουν και προσελκύουν κάθε μέρα πολλούς νεαρούς αγνούς και αλτρουιστές μωαμεθανούς, στους οποίους κάνουν πλύση εγκεφάλου , με αποτέλεσμα να γίνουν πιόνια στα επιδέξια χέρια  τους και να χρησιμοποιηθούν στα εγκληματικά σχέδια τους.

Τι πρέπει να γίνει τώρα;  Η κατάσταση δεν σηκώνει αστεία, ούτε αναβολές. Αυτό ακριβώς που κατηγορούν τη Δύση, δηλαδή , η Σταυροφορία, αυτό ακριβώς πρέπει  να γίνει! Πρέπει οι δυτικές χώρες , με επικεφαλείς τις ΗΠΑ , άλλα σε στενή συνεργασία με τους μετριοπαθείς μουσουλμάνους συμμάχους τους, να αναλάβουν μια σοβαρή εκστρατεία εναντίων αυτών των φανατικών τζιχαντιστών που αποκεφαλίζουν αθώο κόσμο επειδή έτσι τους κάπνισε. Να δημιουργηθεί μια διεθνείς δύναμη από πολλές χώρες, επαναλαμβάνω, μαζί και με μετριοπαθείς μουσουλμανικές, υπό την ηγεσία είτε του ΟΗΕ είτε των ΗΠΑ και να κυνηγήσουν αυτά τα σκουλήκια και να τους σκοτώσουν ένα προς ένα. Να τους θάψουν στην άμμο της ερήμου μέχρι που να ξεχαστεί η ύπαρξη τους .

Να μην γίνουν σπασμωδικές κινήσεις όμως όπως έγινε στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ. Μια καλά οργανωμένη και εκπαιδευμένη δύναμη από πολλές χώρες μπορεί να διαλύσει αυτούς τους 30-40 χιλιάδες φανατικούς σε 3 βδομάδες. Όμως πρέπει μετά από αυτό, οι δυτικές και γενικά οι πλούσιες χώρες να φροντίσουν να φτιάξουν την υποδομή της περιοχής. Να φροντίσουν για την δημιουργία υποδομών, ασφάλειας, δρόμων, νοσοκομείων . Και το σημαντικότερο να φροντίσουν για τη μελλοντική μόρφωση των ανθρώπων της περιοχής ούτως ώστε να μην ξαναβλαστήσει καμιά Τζιχάντ και καμία Al Qaeda.

Ταυτόχρονα με τη εκστρατεία-σταυροφορία εναντίων των φανατικών της Μέσης Ανατολής, πρέπει οι χώρες με μεγάλο μουσουλμανικό πληθυσμό να συλλάβουν και να φυλακίσουν αμέσως τους πυρήνες των τζιχαντιστών που ζουν ανάμεσα μας. Αυτούς που στρατολογούν νεαρούς για να τους φανατίσουν. Οι περισσότερες δυτικές χώρες ξέρουν ποια μέλη της μουσουλμανικής κοινότητάς τους,  είναι αμετανόητοι εξτρεμιστές . Και ποιοι είναι αυτοί που παρενοχλούν τους μετριοπαθείς και τους νομοταγείς πολίτες. Όλους αυτούς με μια «επιχείρηση Σκούπα» πρέπει να τους μαντρώσουν και να τους βάλουν αμέσως φυλακή.

Οι μουσουλμανικές κοινότητες είναι κατά το πλείστον φιλήσυχες. Πρέπει οι δυτικές κυβερνήσεις, σε συνεργασία με τις μετριόφρονες μουσουλμανικές ηγεσίες , να φροντίσουν για τη σωστή εκπαίδευση και την αξιοπρεπή διαβίωση των μουσουλμάνων που ζουν στις δυτικές χώρες. Με αυτό τον τρόπο θα αποφευχθεί πλήρως η μελλοντική στρατολόγηση νεαρών ιδεαλιστών από τους φανατικούς τζιχαντιστές.   

Μάλιστα φίλοι μου! Μόνο με αυτά τα δραστικά και επιθετικά μέτρα θα μπορέσει να απαλλαγεί ο κόσμος από αυτό το μίασμα που ονομάζεται τζιχαντισμός. Οι δολοφόνοι και οι φανατικοί τρομοκράτες , θέλουν και αποφασιστικό τρόπο αντιμετώπισης.

*ALLAH AL AKBAR = «Ο Θεός είναι μεγάλος»


Ανδρέας Σουτζιής – Ηλεκτρονικός
Λεμεσός  13/1/2015