Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

Ξεσάλωσε η απορριπτική παραταξη. Όλα τα σφαζει και όλα τα μαχαιρώνει! Για αυτούς όλα είναι μαύρα! Και για να δίνουν ένα πιο «δραματικό» τόνο στα σχόλια και τις διαμαρτυρίες του επιστράτευσαν όλα τα πρωτοκλασάτα στελεχη τους.
Βγαίνει ο κος Σιζοπουλλος και με θυμωμενο υφος , γεμάτος αυτοπεποίθηση , και μας αμολα ένα ψεμα. Επη’εν το μπαυράμιν. Με το ύφος του και τη συμπεριφορά του έχαψαν το όλοι.


Βγαίνει ο πριγκιψ Νικολαος ο 1ος, με το υπεροπτικό του υφος ( εγώ τα ξέρω όλα) , και με την ανεση που τον διακρινει διαστρεβλώνει τα πάντα. Ε και ?? Πριγκιπας είναι, ότι θέλει κάμνει.
Βγαίνει και ο ανεμομυλος της παρεας ο Λιλλι-γκαζ, και σκορπιζει το φοβο και την ανασφαλεια του με τα ανετα ψέματα και τις διαστρεβλώσεις του.

Και έχουμε και την μασκωτ του γκρουπ «την Περδικα την Πλουμιστη» με υφος ξερολα (Ματσακης style), να μας τσαμπουνά ότι λαφαζανια του κατεβει στο κεφάλι.
Όλοι αυτοί όμως το κάμνουν με υφος, και μιλούν με αυτοπεποίθηση. Τα πιστεύουν αυτά που λένε.
Και βγαίνει να τους αντιμετωπισει , ποιος? Ο κυβερνητικός εκπροσωπος κος Χριστοδουλιδης! Που, με το μειλίχιο υφος, του και τον ευγενικο τρόπο που μιλά, δεν μπορεί να αντιπαραταχθει ούτε με μαθητες του δημοτικου.

Φυσικά φωναζει και θυμώνει καπως ο αναπληρωτης κυβ. εκπροσωπος κος Βικτωρας. Άλλα και αυτός μόνον αραια και που ασχολειται.
Ο πρόεδρος Αναστασιάδης που θα μπορουσε να τους βαλει όλους στη θέση τους με μια φωνη που θα τους έμπηγε μόνο, το παιζει υπερανω, και είπε ότι δεν θα απαντα στη κάθε πελλαρα ή κοτσανα που πετασσει ο καθενας.

Και ιδου τι γίνεται στο πολιτικο γίγνεσθαι αγαπητοί μου φίλοι. Έχουμε από τη μια τους εκπροσωπους του Απορριπτικου μετωπου να μας αραδιάζουν ψέματα άλλα το κάνουν με εντυπωσιακο και φανταχτερό τρόπο και φαίνονται πιστευτοι. Και έχουμε από την άλλη το Δίκαιο και το Σωστο, το Φωτεινο Μέλλον , και δεν μπορούμε να τα περασουμε στον κόσμο , δεν μπορούμε να τα προσφέρουμε στο λαό διότι δεν τα προωθουμε σωστά και δεν τα διαφημίζουν οι σωστοι άνθρωποι.

Φίλοι μου, πρέπει να ανασκουμπωθουμε τάχιστα. Πρέπει η κυβέρνηση να βαλει ανθρώπους δυναμικους με προσωπικότητα να προβαλλουν μέρα νύκτα όλα τα καλά που θα μας φέρει η λύση. Πρέπει ο καθενας μας, από όπου μπορεί , διαδυκτυο , εφημερίδες, ραδιοφωνο , να βγαίνει όσον το δυνατόν πιο συχνα και να διαδιδει την αληθεια. Και να διαψευδουμε στο αψε σβυσε τα ψέματα που μας φλομώνουν κάθε λιγο.
Μόνον έτσι θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την νέα «Περιρεουσα Ατμόσφαιρα» που πάει να δημιουργηθει.


Ανδρεας Σουτζιής – Ηλεκτρονικός
Λεμεσός  25/7/2015