Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ


ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ

Ποτέ δεν εκρυψα τις πολιτικες μου πεποιθησεις. Είμαι Δεξιος και προέρχομαι από δεξια οικογένεια. Μεγάλωσα με τα Ελληνοχριστιανικά ιδεώδη. Αυτό δεν με εμπόδισε καθόλου να ανακατωθώ με το Επαναπροσεγγιστικο κινημα εδώ και πολλα χρόνια. Ιδιως μετά από το ανοιγμα των οδοφραγματων, όταν συναναστραφηκα με Τ/κ συμπατριώτες και ανακάλυψα ότι δεν ήταν «τερατα».

Κατά την διάρκεια των ετών ετρεχα και λαμβανα μέρος σε ένα σωρό επαναπροσεγγιστικες εκδηλώσεις , πορειες και δρασεις υπέρ της λύσης και Επανένωσης. Είναι γεγονός ότι πλείστες από αυτές τις εκδηλώσεις τις διοργανωνε το ΑΚΕΛ και η ΠΕΟ, συνήθως σε συνεργασία με τα αριστερά Τ/Κ κόμματα. Αυτό δεν με πειραζε. Στο κάτω κάτω όλοι μας αγωνιζόμαστε για την Λύση και την Επανένωση.
Ήμουν παρόν στην οδό Λήδρας  την πρώτη μέρα που μαζευτήκαμε καμιά 20ρια άτομα μόνον, και αποτελέσαμε το προζυμι των UNITE CYPRUS NOW.

Παρόλο που απογοητεύτηκα πλήρως με την κατάρρευση των συνομιλιών στο Κραν Μοντανα εντούτοις πιστεύω ότι αν υπαρξει νέα πρωτοβουλία ο Νίκος Αναστασιάδης είναι ο μοναδικος που μπορεί να καταλήξει καπου . Έχει και την εμπειρία.

Ποτέ μου δεν εκρυψα ότι στις εκλογές θα ψηφιζα Αναστασιάδη όπως και εκαμα.
Αυτό που με απογοητευσε πλήρως όμως και με πληγωσε, ήταν η συμπεριφορά των φιλων μου και των συναγωνιστων μου στο Επαναπροσεγγιστικο Κίνημα. Άλλοι με εβρισαν , άλλοι με διεγραψαν από το ΦΒ και άλλοι με αποποιηθήκαν από φιλο. Προσβαλοντας με ότι είμαι υποκριτης και ποτέ δεν ηθελα την Λύση και Επανένωση.
Μα νομίζουν οι φίλοι μου ότι η Αριστερά έχει το Copyright της Επαναπροσεγγισης??

Νομίζουν ότι μόνον οι Αριστεροι είναι πατριώτες? Τόσο καιρό που ετρεχα  πίσω από τις πορειες της ΠΕΟ και της ΕΔΟΝ με τις κοκκινες σημαίες και καθόμουν  και ακουγα  τις ασυναρτισιες που μας έλεγε ο Κυριτσης , για χαριν της ενοτητας και της επιθυμιας μας για λύση, είμουν καλός . Τώρα που ψηφισα Αναστασιάδη (που πάντα το έλεγα  ότι θα το κάνω) , είμαι  αντιδραστικος και με απαξιωνουν. Λίγο έμεινε να με βγάλουν και ΕΛΑΜΙΤΗ. Εμένα που έχω προγραφει από το ΕΛΑΜ με απειλές για τη ζωή μου.

Λοιπόν ακουστε φίλοι μου της Αριστερας. Ήμουν και είμαι προσηλωμένος στο στόχο της Λύσης και Επανένωσης . Στο Επαναπροσεγγιστικο Κίνημα μπορεί να είναι η πλειοψηφία Αριστεροι, άλλα Δεν είναι ιδιοκτησια της Αριστερας. Όσον και αν σας φαίνεται παραξενο και η πλειοψηφία της Δεξιας ζητα το ίδιο πράγμα. Λύση και Επανένωση. Αν το καταλαβετε έχει καλως. Αν όχι, δεν έχω εγώ το πρόβλημα.

Ούτος η Άλλως αν δημιουργηθει ξανά η ελπίδα με εναρξη νέων διαπραγματευσεων εγω πάλι θα είμαι στους δρόμους να διαδηλωνω. Αν θέλετε κοντευκετε μου , αν δεν θέλετε , υγεια..