Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ακουγα σήμερα το πρωί από το γνωστό ράδιο, την Μπουρλοτιερισσα να μας ενημερωνει για το Κυπριακό.


Με ενα ποταμο παραπληροφορησης , με χιλιωειπομενα φοβικά συνθηματα , και με ενα λογο που πόρρω απεχει για  εναν ανθρωπο με το αξιωμα της, η ευρωβουλευτινα Ελενη "Μπουμπουλινα" Θεοχαρους, προσπαθησε να εκφοβισει και να τρομαξει τον κοσμο ως προς τις παραμετρους και τα χαρακτηριστικα της επερχομενης λυσης του Κυπριακου.

Αφου μας προειδοποιησε οτι το Αεριο μας θα εξανεμιστει στο βωμο της χρηματοδοτησης της λυσης και αφου μας «απεδειξε» παλι ολα τα κακα της ΔΔΟ, προσπαθησε να μας εκφοβισει λέγοντας τα τετριμενα περί πλήρους ελεγχου και των Ε/Κ μέσω των Τ/Κ από την Τουρκία και ένα σωρό άλλα αυθαιρετα συμπεράσματα που μόνον εκείνη ξέρει από πού βγηκαν.


Την σκυταλλη πήρε μετά ένας Κωστακοπουλλος ο οποίος μένει στην Ελλάδα και πληροφορειται τα του Κυπριακού μέσα από τις εκαστοτε δηλώσεις  του Μαρινου Σιζοπουλλου, όπως είπε ο ίδιος. Και αυτός αφού κατηγορησε τους κακους ξένους που ευθυνονται για την οικομομικη κατάντια της Ελλαδας, άρχισε τα συνωμοσιολογικα , λέγοντας ότι για όλα τα κακα μας και τις ταλαιπωρίες μας φταίει η Νέα Ταξη Πραγμάτων που εποφθαλμια την καημένη την Ελλαδιτσα και την καυμενουλλα Κύπρο και για αυτό  βαλλουν πάνω την Τουρκία να μας ταλαιπωρει.

Ήταν απόλαυση να τους ακουεις και να σκας στα γελια. Τώρα αν τους περνεις στα σοβαρά , καλύτερα να κτυπας το κεφάλι σου στον τοιχο ….