Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ

ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ

Ζούμε σε ένα ψευδοκράτος! Καλά μας έκαμε που μας είπε ψευδοκράτος τις προάλλες ο Ερτογάν, διότι αυτό ακριβώς είμαστε.
Δείτε τη δικαιοσύνη. Τι κάμνει και πως απονέμεται. Για τους υψηλά ιστάμενους , τους επώνυμους, δεν υπάρχει τιμωρία. Ένας πρώην υπουργός,  ένας μεγαλοασφαλιστής , και ένας δικηγόρος , προκάλεσαν θανατηφόρα δυστυχήματα και πως τους τιμώρησε η «αδέκαστη» δικαιοσύνη? Πρόστιμο, και βαθμούς ποινής! Και η εισαγγελία «αγρόν ηγόρασε και ζεύγη βοών δις»! Αν ήταν κανένας απλός πολίτης θα τον έχωναν στις κεντρικές ώσπου να σαπίσει!

Η δε «άμεμπτη» αστυνομία μας μετά από πολλούς κόπους και προσπάθειες κατάφερε να κλείσει το άντρο της παρανομίας στη Παλώδια , τον «ναό της Αφροδίτης». Και  κατάφεραν και συνέλαβαν 24, έθεσαν υπό κράτησαν 16 και πήραν στο δικαστήριο έναν!!! Όπως τα κανόνισαν κατάφεραν και κατηγόρησαν ένα επιστάτη Ρομά μόνον!!! Στο τέλος θα μας κάμουν να πιστέψουμε, ότι πιθανόν να έχουν τη φωλιά τους χεσμένη οι αστυνομικοί, για αυτό και προσπαθούν να κουκουλώσουν την υπόθεση σιγά σιγά.

Όσον για τους θεσμούς του κράτους μας αυτοί κι’αν έχουν καταστρατηγηθεί και καταπατηθεί, εκ των έσω. Άκουσε ‘κει ο πρώην υπουργός οικονομικών , και πρώην Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας, ο Θεματοφύλακας του πιστωτικοοικονομικού μας συστήματος να ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΕΙ!!! Και να μην ντρέπεται . και να βγαίνει με αναίδεια χιλίων πιθήκων και να λέει «αφού έτσι κάνουν όλοι» . Και να δηλώνει με θράσος «Εγώ πρόσφερα στο κράτος παραπάνω από ότι πήρα» . Ε αφού είναι έτσι από τώρα και στο εξής δεν θα ξαναπληρώσω μπακκίρα για το φόρο εισοδήματος. Και όταν με πάρουν δικαστήριο θα πω του δικαστή «αφού έτσι κάμνουν όλοι. Έτσι έκαμε και ο πρώην υπουργός και άφησες τον ελεύθερο» . Άλλα ξέχασα. Εγώ  δεν έχω από τον ήλιο μοίρα το πιο πιθανόν είναι ότι θα καταλήξω στις κεντρικές μαζί με τους βιαστές και τους δολοφόνους.

Όσον αφόρα το Ανώτατο Δικαστήριο , αυτό κι’αν είναι δίκαιο και άμεμπτο και ανεπηρέαστο. Έβγαλαν προχθές αντισυνταγματικό το νόμο για τις πολλαπλές συντάξεις γιατί «η σύνταξη είναι περιουσιακό στοιχείο και απαγορεύεται από το σύνταγμα να αγγίξει κάποιος τα περιουσιακά στοιχεία του πολίτη». Μωρέ μπράβο σας αδέκαστοι δικαστές. Η διπλή και τριπλή σύνταξη είναι απείρακτη ενώ οι καταθέσεις του κόσμου που κουρευτήκαν, τα επιδόματα των ανέργων , των αναξιοπαθούντων, των χήρων και των ορφανών που κατακερματιστήκαν δεν είναι . Και δικαιούται το κράτος να τους τα μηδενίζει. Πως θα ζήσει ο κόσμος με 300-400 ευρώ το μήνα και εσείς εγκρίνετε χιλιάδες ευρώ για διπλοτριπλοσυνταξιούχους που ήδη είναι πάμπλουτοι. Μια ματιά στον κατάλογο αυτών των ανθρώπων θα μας εξηγήσει πολλά. Οι μισοί είναι ΔΗΚΟικοί. Απομεινάρια από το Μεγάλο Φαγοπότι της εποχής του ανεκδιήγητου Σπύρου. Οι άλλοι είναι τέως δικαστικοί δικηγόροι, αστυνομικοί κλπ. Άλλα πείτε μου, «Κόρακας κοράκου βγάζει μάτι;»

Σε αυτό το ψευδοκράτος ζούμε αγαπητοί. Με άδικη δικαιοσύνη, παράνομη αστυνομία και άνομη κυβέρνηση. Έτσι μπανανία που είμαστε καλά να μας κάνουν και οι Τούρκοι που αλωνίζουν την ΑΟΖ μας, και μας κοροϊδεύουν. Τελικά δεν υπάρχει ελπίδα.

Ανδρέας Σουτζιής – Ηλεκτρονικός