Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

ΞΕΣΆΛΩΣΑΝ

ΞΕΣΆΛΩΣΑΝ

Ξεσάλωσαν πάλι οι απορριπτικοί! Μεσ’την τρελή χαρά είναι δηλαδή… Έκαμε μια ατυχή δήλωση ο Ακιντζιή , περί μονίμων αποκλίσεων από το Ευρωπαϊκό κεκτημένο και περί πρωτογενούς δικαίου, και αμέσως άρχισαν να ζητωκραυγάζουν!

Προσέξτε ! Δεν αντιδρούν στις δηλώσεις καθαυτές! Άλλα ενθουσιάστηκαν και χαίρονται  διότι έγιναν αυτές οι δηλώσεις!! Και γέμισαν το ίντερνετ με αναρτήσεις του τύπου « σας τα λέγαμε εμείς», «να τον χαίρεστε τον Ακιντζιή σας», « Και αυτός ο ίδιος με τον Ντενκτάς είναι», κλπ…

Και είναι πλέον όλοι αυτοί οι αγωνιστές του πληκτρολογίου κατενθουσιασμένοι! Επειδή υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να σταλώσουν οι συνομιλίες , πετούν τη σκούφια τους από τη χαρά τους. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι  κάθονται όλη μέρα μπροστά στον υπολογιστή τους, το μόνο που κάνουν είναι να στέλνουν μηνύματα μίσους και απελπισίας παντού. Όλοι αυτοί θέλουν να φτάσουν σε αδιέξοδο οι συνομιλίες , για να βγαίνουν στο FACEBOOK   και στα ΜΜΕ και να πανηγυρίζουν. Να πανηγυρίζουν το αδιέξοδο και το στάτους κβο. 

Αυτοί οι άνθρωποι πάσχουν από το «Σύνδρομο του Θύματος» . Αρέσκονται στο να φωνάζουν όλη μέρα ότι είναι «θύματα των κακών Τούρκων». Λατρεύουν να αυτολιβανίζονται με κατορθώματα που έκαμαν οι πρόγονοι μας και να ονειρεύονται ότι θα τα επαναλάβουν. Βλέπουν παντού εχθρούς που θέλουν να μας διαλύσουν την καημένη μας τη ΚΔ  και θέλουν να κλέψουν τα αέρια μας.

Όλη αυτή η παρέα των «αγωνιστών του πληκτρολογίου» δεν είναι πολλοί. Όμως φωνάζουν πολλά και δυνατά. Συνήθως ασυνάρτητα. Ρίχνουν συνθήματα. Επικαλούνται αποφθέγματα των αρχαίων και νομίζουν ότι είναι δικά τους. Η δουλειά τους είναι να παραπληροφορούν και να διαστρεβλώνουν τα πάντα. Άμα υπάρχει μια ακτίδα ελπίδας, μια δήλωση σωστή θα την διαστρεβλώσουν και θα βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα. Αυτά που τους βολεύουν. Άμα υπάρξει καμιά «σκληρή» δήλωση από τους Τούρκους, τότε ξεσαλώνουν  κάνουν πανηγύρια, και ρίχνουν πυροτεχνήματα.

Όμως έχει ο καιρός γυρίσματα. Ο κόσμος δεν είναι βλάκας ούτε απληροφόρητος. Ο κόσμος τους έμαθε καλά . Αφού δέκα ή είκοσι  άντε τριάντα  άτομα να είναι. Τους ξέρουμε πλέον με τα ονόματα τους. Και όπως το ανθρώπινο σώμα αποβάλλει τα άρρωστα κύτταρα έτσι θα αποβάλει και η κοινωνία όλους αυτούς που χαριεντίζονται και κάνουν πάρτι και  χορεύουν πάνω στο σώμα της Κύπρου.
Τα μακριά κοντά έγιναν…

Ανδρέας Σουτζιής – Ηλεκτρονικός