Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Προς Προεδρον της Δημοκρατίας

Κε Πρόεδρε,

Είσαι Πρόεδρος με @ρχιδι@ οξά είσαι ένας άλλος Χριστοφιας???

Ο πραγματικος ηγέτης κάμνει τζιεινο που του λαλει η συνειδηση του, ότι εν το καλον του τόπου, τζι’όχι ότι του πει μεσ’το ‘φτιν ο κάθε σπουδασμενος συμβουλος -επικοινωνιολόγος που δεν έχει επαφη με τον κόσμο.

Προσπαθεις να βρεις λύση του Κυπριακού και να συνεργαστείς με τους Τούρκους. Ε, τώρα που εβρεθηκεν η ανάγκη για την πιο απαραιτητη συνεργασία για να σβυσουμεν τη φωθκια μαζί , εκλωτσησες την ευκαιρία γιατί εφοηθηκες??

Όχι μόνον να δεκτεις τη βοήθεια τους , εσυ ο ίδιος να πιασεις τον φιλο σου τον Τσιαβουσογλου τζιε να του πεις να μας στειλει όσα αεροπλάνα πυροσβεστικα μπορεί. Διότι, αν πρέπει να συμμαχήσουμε με το διαβολο για την σωτηρία  του τόπου , να το κάνουμε .


Τζιε μεν βαλλεις υπ’οψιν σου τουτους ουλους που φωνάζουν τζιε σκιζουνται για να μην δεχτουμεν βοήθεια που τους Τουρκους. Θυμίζουν μου τους ρατσιστες Αμερικανούς του Νοτου που αρνουνταν να δεκτουν να τους  μεταγγισουν αιμα από καποιον που ήταν μαυρος τζιε επροτιμουσαν να πεθανουν. Ή τους Ιαχωβαδες που μισιη μου απαγορευεν τους η θρησκεια να μεταγγισουν αιμα στο μωρον τους τζιε εβλεπαν το που επεθανισκε χωρίς να κάμνουν τίποτε.

Πρόεδρε, «Ο Σκοπος Αγιαζει τα Μέσα» . Ακόμα δεν είναι αργά για να σωσεις το Τροοδος και να δωσεις και ταυτόχρονα μια καλή ώθηση στην αλληλοκατανόηση και τη συνεργασία.


Πιασ’το τηλέφωνο τζιε τηλέφωνα τωρά…