Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

ΤΙΜΩΡΙΤΙΚΗ & ΧΑΜΕΝΗ ΨΗΦΟΣ

 

ΤΙΜΩΡΙΤΙΚΗ & ΧΑΜΕΝΗ ΨΗΦΟΣ

Διαμαρτυρονται οι πρώην συνοδοιπόροι του ΔΗ.ΣΥ., αλλά και πολλοί συντροφοι από το ΑΚΕΛ, ότι η ψηφος προς το κινημα «Αμμόχωστος για την Κύπρο» είναι χαμενη. Και επιχειρηματολογούν ότι:
« Μα θα τιμωρισετε τον Αναστασιάδη αν δεν ψηφισετε τον ΔΗΣΥ? Άλλο τον ένα και άλλο το άλλο!»

Ναι. Μπορεί να μην τιμωρηθεί  απ’ευθειας ο Αναστασιάδης αλλά θα τιμωρηθεί ο Αβέρωφ. Ο Αβέρωφ ο οποίος σαν πανεξυπνος που είναι, προείδε ότι θα επέλθει τσουνάμι με την κατάρρευση των συνομιλιών του Γκραν Μοντάνα ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ!

Αφού ηξερε ότι ο Αναστασιάδης επροετοιμαζετουν να το σκασει από το Γκραν Μοντάνα γιατί τον αφησε? Εκείνη τη μερα επρεπε να κινήσει γη και ουρανο, να μπει στο δωματιο του και να τον δεσει στην καρεκλα, να του παρει από το χερι τη μπουκαλλα, να του δώσει τζιε δκυο πατσους να φερει τα μιλια του!

Τίποτε δεν εκαμε. Αφησεν τον να τα  τουμπαρει όλα, και μετα λουφαξε για τριαμισυ χρόνια!!
Ναι! Θα τον τιμωρησουμε ψηφιζοντας «Αμμοχωστο για την Κύπρο».

«Αποδυναμώνετε τις «Δυναμεις της Λυσης» μη ψηφιζοντας τα κομματα που έχουν καθαρη γραμμη για τη λύση του Κυπριακού»!

Μα δεν ντρεπεστε  κύριοι ποθκιαντραποι  λαοπλάνοι? Τολματε ακόμα και σημερα να μιλατε για «Λύση του Κυπριακού??» Το πουλι της  λύσης επετησε μακριά το 2017 με την κατάρρευση του Γκραν Μοντάνα, και  εσκοτωσεν το το 2020 ο Ερτογάν μεθοδευοντας την εκλογή Τατάρ. ( με τσας λιγη βοηθεια που τον Αναστασιάδη, δηλαδη. Τα σωστά να λεγονται ) .

ΛΥΣΗ ΓΙΟΚ! Το Κυπριακο ετελιωσε όπως το ξεραμε. Παμε ολοταχως για ενσωμάτωση των κατεχομένων με την Τουρκία.
Οποτε μην μας μιλατε, και  ούτε καν να ψυθιριζετε για «Δυναμεις της Λυσης».

Στους δε «συντρόφους του ΑΚΕΛ ένα πράγμα μόνον λεμε:
«Είμαστε με το μυστρί στο χερι ακόμα συντροφοι από το 2004. Εστεγνωσε το τσιμεντο ή ακόμα??»

Εμείς θα δωσουμε την ψηφο μας στην Κινηση «Αμμόχωστος για την Κύπρο» για να εχουμε τουλάχιστον καθαρη τη συνειδηση μας. Για να μην γινουμε  και εμεις ένα ακόμα γραναζι του διεφθαρμένου πολιτικου συστηματος που ξεπουλαει πατριδες για το προσωπικο ή το κομματικο οφελος.

Ούτε ένα λιθαρακι να μην μπει στο οικοδομημα οσων μας απογοητευσαν!