Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ

ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ


Αυτοί που προερχονται από τη Δεξιά, αυτοί που μεγαλωσαν με τα Ελληνοχριστιανικά ιδεώδη, και που τώρα, αφυπνιστικαν και αγωνιζωνται για Λύση και Επανένωση,  αυτοί είναι οι Πραγματικοι Αγωνιστές.

Θέλει πολύ κουραγιο για να «τα βρεις» με αυτούς που τόσα χρόνια μαθαινες ότι είναι βαρβαροι, βιαστές , δολοφονοι. Και όσοι  το καταφεραν , γυρισαν σελιδα , και αγωνιζωνται για να απαλλαγει η Κύπρος από τα κατοχικα στρατεύματα και να επανενωθει ο τόπος , και ο κόσμος , είναι αξιοι συγχαρητηριων.

Οι Αριστεροι ούτος η δαλλως μεγαλωσαν με το σύνθημα «Οι Τ/Κ είναι αδελφοί μας». Δεν ήταν καθόλου δύσκολο για αυτούς να μπουν στον αγώνα για την επανένωση και τη λύση. Παρόλο που, δυστυχώς , ορισμενες φόρες δεν σταθηκαν στο υψος των περιστάσεων και «εγκατέλειψαν» τους «αδελφους»  τους . Ας είναι . Έχουν στο ενεργητικο τους αρκετούς αγώνες για την επανένωση.

Άλλα , αυτοί που προερχονται από τις τάξεις της ΕΟΚΑ, αυτοί που ετρεχαν στους δρομους και φώναζαν «Ελλας- Κυπρος – Ενωσις» , αυτοί που πολέμησαν τα ’74 , και τώρα συνειδητοποίησαν ότι ΜΟΝΟΝ με τη συνεργασία ,τον αλληλοσεβασμο,  και την αλληλοεμπιστοσύνη, θα επανενωθει η Κύπρος και θα πάει ο τόπος μπροστά, όλοι αυτοί είναι αξιοι συγχαρητηριων.


Οι δεξιοι μπορεί να κατηγορουνται για πολλες πράξεις τους ή παραληψεις τους . Δεν μπορούν να κατηγορηθουν όμως ότι δεν αγαπουν την πατρίδα τους . Και αποδειξη τουτου είναι το γεγονός ότι , υπερανω των ιδεολογιων και των συνθηματων έχουν βαλει το συμφέρον της Κύπρου . Και αγωνιζωνται πεισματικα για αυτό…