Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

Το τελευταίο καιρό , αυξανονται και πληθύνονται οι χρήστες του διαδικτυου που αναμεταδιδουν συνεχεια όσα γράφουν τα λεγομενα «ψεκασμενα» sites. Οι τρελλο-ιστοσελιδες αυτές, γράφουν ότι τους καπνισει, από ένα απλο κουτσομπολιο μέχρι ψευδεις «ειδησεις» για τη θεαση εξωγηινων, μόνο και μονο για να δελεάσουν τον κόσμο να κάνει κλικ στην ιστοσελίδα , ούτος ώστε να μπορεσει και αυτή να πλασαρει τις διαφημησεις της στον ανυποψίαστο αναγνώστη.
Και για να τραβηξουν τη προσοχή του κόσμου συνηθως αρχιζουν τις «ειδησεις» τους με λεξεις όπως: «Τρομακτικο! Δείτε τον ταδε ηθοποιο χωρίς εσωρουχο…». Ή «Εκτακτο! Η Αυστραλια συγκεντρωνει στρατευματα για να επιτεθει…». Ή «Απίστευτη ειδηση! Ο Τσιπρας φορεσε γραβάτα…» κλπ

Από αυτά τα
sites το ποιο γνωστό είναι το «περίφημο» defencenet, που μεταδιδει συνηθως «ειδησεις» στρατιωτικού περιεχομενου, βλεπει πολεμους παντού, και  τουλάχιστον μια φορά το μην βλέπει απαλευθερωση της Πολης από το «Ξαννθο Γένος». Άλλα τρελλοσαιτς, συμπεριλαμβανουν το Pentapostagma, με προφητιες του Παισιου και άλλα, το Volcano times που κυρίως αντγραφει τα άλλα δυο,  το blablanews, το kavli ( ναι το «καβλι» έτσι ονομάζεται μην γελατε J )  , το Freepen , το Hellas-now, triklopodia, ELEFSIS ELLINWN , to xwni, και άλλα γραφικά.


Τον τελευταίο καιρό , με αφορμη , την επεκταση των συγκρουσεων στη Συρια, συνοδευομενη και από το γεγονός της ενεργης ανάμιξης της Ρωσίας στο πόλεμο, όλα αυτά τα βαρεμενα sites, ξεσάλωσαν!  Όλοι μαζί σαν σε συγχρονισμένο χορό, άρχισαν να βλέπουν καθοδο στη περιοχη χιλιαδων στρατού από πολλές χώρες.
«50 χιλιαδες καταδρομεις στελνει ο Πουτιν» λέει ο ένας. «Ειδικές δυνάμεις από τη Κινα επιχειρουν σε Συριακο εδαφος» λέει ο άλλος. «Χερσαια στρατεύματα στελνει το Ιραν» . «Επιστρατευση της Χισπολλαχ στο Λιβανο» κλπ. Ταυτόχρονα βλέπουν και τη παρουσία τεραστιων ναυτικων και αεροπορικων δυνάμεων να μαζευονται στη περιοχη. «
S300» βλέπει ο ένας, «Κινεζικη Αρμαδα» βλέπει ο άλλος, «Διηπηρωτικους πυραυλους έστειλε η Περσια» αναφωνει τριτος.
Και μέσα σε όλο αυτό το πανζουρλισμο, βλέπουμε όλους αυτούς τους πολεμοχαρεις που τα αναπαραγουν και να τα διαδιδουν, να φωνάζουν ότι οι Ρωσσοι τα βάζουν και κάθε μέρα με τους Τούρκους. Η Πουτινολαγνεια πάει συνεφο! «Θα σου ξεριζωσω τα @ρχιδι@» ειπεν δήθεν ο Πουτιν στον Ερτογαν. «Θα πάρουμε τη Πόλη και θα τη δωσουμε στους Ελληνες» είπε δήθεν άλλος Ρωσσος. 

Με περισσή χαρά γράφουν όλοι αυτοί ψεκασμενοι ότι όπου και νασαι θα ξεσπασει Τριτος Παγκοσμιος Πολεμος. Και τρέχουν τα σάλια τους. Μεσ’την τρελή χαρά , οι ψεκασμενοι, χαίρονται διότι καιγεται όλη η Συρια από άκρη σ’άκρη! Και με ενθουσιασμο παρακαλουν να ξεκινήσει αμέσως ο Γ’ Παγκοσμιος! Όλοι αυτοί οι στρατοκαβλοι που βλέπουν όλη μέρα την Ρωσία να τα βάζει με τη Τουρκία δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι αν πραγματικά γενικευθεί η συγκρουση στη περιοχη, οι μοναδικοι που θα χασουν θα είναι η Κύπρος και η Ελλάδα. Αν, ω μη γένοιτο πραγματοποιηθουν οι «προφητείες» που επικαλουνται όλοι αυτοί οι ανόητοι, και χρησημοποιησει κάποια χώρα πυρηνικα οπλα,  η Κύπρος και η Ελλάδα θα χαθουν από το χαρτη. Η ραδιενεργεια δεν βλέπει συνορα ούτε ξεχωριζει θρησκείες. 

Όλοι αυτοί που φαντασιώνονται τους εχθρούς του Ελληνισμου να διαλυονται από το «ξανθό γένος» πρέπει να βαλουν καλά στο μυαλο τους: «Όταν τσακώνονται οι ελεφαντες , την πληρώνουν τα μυρμήγκια»