Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

ΕΚΛΟΓΕΣ

ΕΚΛΟΓΕΣ

Διαμαρτύρονται και εκπλητονται και σχολιάζουν διάφοροι φίλοι και γνωστοί για το θέμα των 100 προσωπικοτήτων που υποστήριξαν την υποψηφιοτητα Αναστασιάδη.


Χθες ο Λάζαρος Μαύρος εξέφρασε την απογητευση του επειδή ο κος Χριστοδουλος Γιαλλουριδης, «έπεσε τόσο χαμηλα», υποστηρίζοντας την υποψηφιότητα Αναστασιάδη, και προσδοκώντας ίσως στη θέση του Πρέσβη της ΚΔ στην Αθηνα.
Σήμερα ο φίλος μου Γιώργος Στυλιανου σχολιάζει το γεγονός και εκπλήττετε ιδίως με την επιλογη του γνωστου αξιωματικου του Εφεδρικου  Τάκη Τσαγκαρη να υποστηρίξει και αυτός Αναστασιάδη.

Για μένα τα πράγματα είναι απλά φίλοι μου. Γιατί εκπλήττεστε?? Μηπως είναι πρωτάκουστες αυτές οι συπεριφορες που βλέπουμε? Τα ειδαμε και τα ξαναειδαμε είτε σε μικρότερο είτε σε μεγαλυτερο βαθμο και σε άλλες εκλογές. Που είναι δηλαδή το παραξενο?

Όλα αυτά είναι δουλειες του Αβερωφ. Που μαζί με τον Αναστασιάδη είναι και οι δυο ειδικοί στο «manipulation». Δηλαδή στη «χειραγώγηση» ιδεων , καταστασεων, πραγμάτων και ανθρώπων. Αρκει να θυμηθουμε παλιες εκλογικές διαδικασίες. Προσφατο παράδειγμα είναι η επιτυχία της εκλογης του κου Νικολαιδη στη δημαρχία της Λεμεσού μέσω διαφόρων τεχνασματων του κου Αβερωφ. ‘Η και πιο παλιά, η εκλογή του Συλλουρη στην προεδρία της βουλης. Ποιος περίμενε ότι ο Συλλουρης θα εκλεγοταν ΠτΒ? Αλλά, «άλλαι αι βουλαι ανθρώπων, και άλλα Αβέρωφ κελεύει »!!!  Ο Αβερωφ οσος είναι πάνω από τη γη είναι και κάτω από τη γη. Πανεξυπνος, χωρίς να το δείχνει, ελεγχει,  χειραγωγει, και στο τέλος πετυγχαινει αυτό που θέλει.

Οπότε φίλοι μου, τι το ψαχνετε??  Οι , κατά τα άλλα «ουρανοκατεβατες» και «πρωτάκουστες» υποστηρίξεις προς τον Νικαρο, ούτε πρωτάκουστες ούτε ουρνοκατεβατες είναι. Είναι απλώς το αποτέλεσμα της τεχνης της χειραγωγησης που οπως φαίνεται την κατεχουν άριστα τόσο ο Αβερωφ όσον και ο Νικαρος.


Εγώ παντως, έτσι οπως έχουν τα πράγματα  δεν θα παραξενευόμουν αν εβλεπα μεσα στους υποστηρίζοντας τον Αναστασιάδη και το όνομα του… Δημήτρη Χριστόφια! Χα,χα,χα