Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Εβαλα τα χέρια μου και έβγαλα τα μάτια μου!


(Το παρον γραφτηκε στις 23/12/2010 και δημοσιευθηκε στις εφημεριδες "Πολιτης" και "Αληθεια"


Εβαλα τα χέρια μου και έβγαλα τα μάτια μου!

Έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η πράξη των φανατικών αυτών που επιτέθηκαν εναντίων των παικτών της τουρκικής ομάδας μπάσκετ. Την συμπεριφορά τους , εκμεταλλεύτηκε η Τουρκία και μας κατήγγειλε σε όλα τα διεθνή φόρα και οργανισμούς.  Από το 1974 είχαμε καταφέρει να δει ο κόσμος το βάρβαρο πρόσωπο της Τουρκίας, με την εθνοκάθαρση και τα άλλα εγκλήματα που διέπραξε στην Κύπρο. Όλος ο κόσμος ήξερε ότι η Τουρκία είναι ο θύτης και εμείς το θύμα. Τα τελευταία χρονιά όμως κάτι δείχνει να έχει αλλάξει στη συμπεριφορά της Τουρκίας. Με μαεστρία και διπλωματικότητα καταφέρνει να πείσει τον κόσμο όλο ότι εκπολιτίζεται και εξευρωπαΐζεται, έτοιμη να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ταυτόχρονα προσπαθεί και πολλές φόρες πείθει τους ξένους ότι είναι η Κυπριακή Δημοκρατία που δεν θέλει λύση του Κυπριακού.
Βρήκε λοιπόν αυτή την ευκαιρία η Τουρκία και μας έκαμε ρεζίλι διεθνώς! Ποιός? Η Τουρκία … που ακούει για δικαιώματα των Κούρδων και βγάζει σπυράκια… που έσφαξε , σκότωσε , βίασε, ξεσπίτωσε ένα σορό κόσμο στην Κύπρο. Με τις ενέργειες μιας ομάδας φανατικών ( που παρεμπιπτόντως , αυξάνονται και πληθύνονται τον τελευταίο καιρό), δώσαμε άλλοθι και δικαιολογία στην Τουρκία να μας καταγγείλει εμάς, ( τους πολιτισμένους Ελληνοκυπρίους – Ευρωπαίους , θύματα πολέμου), ως φανατικούς , ρατσιστές, και επικινδύνους.  Δηλαδή οι κόποι τόσων χρόνων , και η διαφώτιση, πήγαν περίπατο σε δυο λεπτά.
Οι Τούρκοι παίκτες κινδυνεύουν, ( και κατ’ επέκταση και οι Τ/Κ), από τους φανατικούς Ε/Κ που θέλουν να πιουν το αίμα τους!!! Οι Ε/Κ είναι βάρβαροι, εθνικιστές, μισαλλόδοξοι και φανατικοί . Αυτή την εικόνα σχημάτισε ο υπόλοιπος κόσμος.
Είναι δυνατόν να μπορώ εγώ να κυκλοφορώ σε όλη την κατεχομένη περιοχή , να πηγαίνω άφοβα ακόμα και κοντά σε στρατόπεδα , και να μην αισθάνομαι ότι απειλούμαι? Να πηγαίνω στην Κωνσταντινούπολη με τις κόρες μου, να γυρίζω στους δρόμους άφοβα , να τους λέω ότι είμαι Ε/Κ και να μην τους καίγεται καρφί? Και να έρχονται οι Τ/Κ στις ελεύθερες περιοχές και να φοβούνται να κυκλοφορήσουν, διότι αν περάσουν από το ΑΠΟΕΛ θα τους πετροβολήσουν και αν παρκάρουν σε πάρκιγκ, θα τους κάνουν το αυτοκίνητο κολόκα!
 Ήρθαν τα πάνω κάτω!! Επουκουππίστικεν ο κόσμος !! Απίστευτο!!! Οι Τούρκοι φοβούνται για την ζωή τους, και εμείς τους κυνηγούμε στα γήπεδα.  Ρε , μήπως και έχει δίκαιο ο Ραούφ Ντενκτάς  που μας τα έπρηξε τόσα χρόνια ότι δεν μας έχουν εμπιστοσύνη? Και ότι μια νύκτα θα τους σφάξουμε όπως στην Κρήτη? Ρε μήπως και έχουν δίκαιο οι απορριπτικοί και πρέπει να μείνουμε «εμείς ποδά τζιαί τζείνοι ποτζιή»?  Έτσι και εμείς θα είμαστε ασφαλισμένοι από τον έξω κόσμο, (λαθρομετανάστες , Τούρκους, τουρίστες , ΣριΛαγκέζους κλπ), και ο υπόλοιπος κόσμος θα είναι ασφαλισμένος από εμάς .

Ανδρέας Σουτζιής - Ηλεκτρονικός

andreas@androselectronics.com.cy                           Tηλ. 25355963

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου