Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

ΡΙΧΤΕ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ ΣΠΙΡΤΟ

ΡΙΧΤΕ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ ΣΠΙΡΤΟ

Βγήκε που λετε προχθες η Ελενη – Ζιαν ντ’Αρκ – Θεοχάρους και δήλωσε όλο περηφάνια και με στομφο ότι:
«Αν για να πραγματοποιηθεί η ΕΝΩΣΙΣ με την Ελλάδα χρειάζεται να πυρποληθεί κάποιος στην Πλατεία Συνταγματος, τότε προσφέρομαι εγω»!!!

Ε για σου Μπουμπουλινα μου πυρπολήτρια!! Μα που ήσουν τόσο καιρό  Ιωαννα της Λωρραίνης της Κύπρου!! Να σε μετονομάσουμε σε Ελενάρα της Κυπρουλένης!!

Και εγώ ηθελα να ενωθει η Κύπρος με την Ελλάδα. Και εγώ μεγαλωσα με τα Ελληνοχριστιανικά ιδεωδη. Και εγώ θεωρω ότι είναι κριμα και αδικο, ένα Ελληνικο νησί και μάλιστα το ποιο μεγάλο, αντί να είναι τμημα της Μεγάλης Ελλαδας , να καταντησει να μοιραζεται μεταξύ Ε/Κ και Τ/Κ.

ΟΜΩΣ εν ετη 2016 πως θα μπορουσαμε να πετυχουμε την Ένωση , Ελενη μου? Θα επρεπε πρώτα πρώτα να νικήσουμε κατά κράτος την Τουρκία σε ένα νικηφόρο Ελληνο-Τουρκικό πόλεμο. Και μετά θα επρεπε να ξεφορτωθούμε τους Τ/Κ, είτε με εθνοκάθαρση είτε απελαύνοντας τους όλους ( η σχεδόν όλους ), από τη Κύπρο. Ε, πες μου Ελενη μου και εμενα του αδαούς , πως μπορούμε πλέον με την κατάντια μας να νικήσουμε τη Τουρκία??
 Όταν είχαμε το πάνω χέρι το 1964 μέχρι το 1967 που είχαμε και Ελληνικό στρατό στη Κύπρο και μας προστατευε , δεν αξιωθηκαμε τότε να κυρυξουμε την Ένωση, και νομιζεις ότι θα το κάνουμε τώρα που επτωχευσαμε??  Όταν ο ίδιος ο Ντενκτάς επαραδεχθηκε ότι η Ένωση είναι ντεφακτο επιτευγμένη εμείς φανηκαμε κατώτεροι των περιστάσεων και κλωτσησαμε την ευκαιρία.

Τι τα θελεις τώρα τα μεγάλα λόγια και τους πυρπολισμους??

Εν ετη 2016 ας ερθουμε σε συμφωνία με τους Τ/Κ, ας κάνουμε ένα συνεταιρικό κράτος για να μπορέσουμε να κρατησουμε Ελληνικο ότι μας έχει μείνει. 

Αλλιώς αν κλωτσησουμε και αυτή την ευκαιρία , ναι , θα πραγματοποιηθεί η Ένωση . Μα η Ένωση με τη Τουρκία.
Και τότε όλοι μας, θα τρεχουμε να πυρποληθούμε στο Σύνταγμα.