Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

ΔΔΟ Ή ΔΥΟ ΚΡΑΤΗ?

 

ΔΔΟ Ή ΔΥΟ ΚΡΑΤΗ?

 


Μονιμο επιχειρημα και εγνοια των αρνητων της ΔΔΟ είναι ότι: « Η Τουρκια θελει τη ΔΔΟ για να ελεγχει ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Κυπρο. Εγραψεν το και ο Αχμετ Νταβουτογλου στο βιβλιο του «Στρατηγικο Βαθος» πριν τοοοσα χρόνια».

Τωρα η Τουρκια αποφασισε ότι θελει ΔΥΟ ξεχωριστα κρατη με ΔΥΟ κυριαρχιες και ΔΥΟ ΑΟΖ κλπ. Κανονικο διαζυγιο δηλαδη .  Ο καθενας στην πλευρα του.

Πως το εξηγουμε τουτο κυριοι αρνητες της ΔΔΟ?? Δεν ενδιαφερετε πλεον η Τουρκια να ελεγχει ολη την Κυπρο?? Φτάνει την η μιση?

Η πραγματικοτητα είναι ότι η Τουρκια βολευεται με οποιανδηποτε λυση βρεθει. Ειτε αυτή είναι συμφωνημενη ειτε όχι. Προτιμα φυσικα να είναι συμφωνημένη λυση για να μην εχει πανω στο κεφαλι της τη Διεθνη κοινοτητα.
Το θεμα είναι εμας τι μας συμφέρει!
Δικη μας μονον και ας είναι η μιση
και να μπορουμε να καμνουμε τις ματσαραγκες μας ανενοχλητοι?
Status Qvo για να κλαιγουμαστε μια ζωη στον ΟΗΕ ?
Ή συνεταιρικη ΔΔΟ με επιστροφες εδαφων και προσφυγων και αποζημιωσεις?

Η ωρα της αληθειας πλησιαζει. Η ωρα που θα αναγκαστουμε να ορισουμε το μελλον του τοπου και των παιδιων μας εφθασε. Ο καθενας θα τεθει ενωπιων των ευθυνων του με πρωτο και καλυτερο τον ΠτΔ. 
Τα «ψευτικα τα λογια τα μεγαλα» και οι «πατριωτικες κορωνες» μας τελείωσαν . Ο ΟΗΕ μας βαρεθηκε, η ΕΕ εκουραστικε, ο κοσμος ολος μας περιπαιζει.

Ας ζυγισουμε λοιπον με κάθε σοβαροτητα και υπευθυνοτητα τα υπερ και τα κατά της λυσης της ΔΔΟ και της λυσης των Δυο Κρατων και ας αποφασισουμε.