Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΨΕΜΑΤΩΝ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΨΕΜΑΤΩΝ

Τον τελευταίο καιρό δημιουργηθηκε από συγκεκριμενους φανατικούς μια «Βιομηχανία Παρασκευης Ψεματων» και «Σπιλωσης Προσωπων».

Η συγκεκριμένη παρέα δημιουργει ψεύτικα προφίλ στο ΦΒ και στο Tweeter, και κατασκευαζει ψευτικες αναρτήσεις για ανθρώπους που δεν συμπαθει. Από τους φανατκους αυτούς στοχοποιουνται άτομα και οργανώσεις που αγωνιζωνται για τη Λύση και την Επανένωση της Κύπρου.

Με χυδαια ψέματα, φωτογραφιες Photoshop, και κατασκευασμενες αναρτήσεις βάζουν λόγια στο στόμα αυτών που στοχευουν , με σκοπο να πλήξουν την ακεραιότητα τους και να τους διαβάλουν.

Συνήθως επιλεγουν άτομα και πολιτικούς που μιλούν ανοικτα και αφοβα για την ανάγκη της άμεσης λυσης του Κυπριακού για να τους στοχοποιησουν και να τους προσβαλουν με ψέματα.




Προσφατο παράδειγμα ο βουλευτης Νίκος Τορναριτης. Τον οποίο φαίνεται έχουν μεγάλο αχτι, διότι δεν είναι μόνο μια φορά που του έφτιαξαν ψευτικες αναρτήσεις και εικονες photoshop. Αγαπημενος στόχος τους  φυσικά τώρα είναι το γκρουπ #UniteCyprusNow. Παλιά είχαν στοχοποιησει και την Ρενα Χοπλαρου, στέλεχος του ΔΗ.ΣΥ. Ακόμα πιο παλιά είχαν γραψει τα αίσχιστα ακόμη και για μένα , που είμαι ο τελευταίος τροχος της αμαξας!!!
Όλοι αυτού δραστηριοποιούνται σε γκρουπς οπως «Οχι στο 4ο Ραιχ», «#FreeCyprusNow», κλπ, από όπου ξιτιμαζουν και βριζουν χυδαια. Αν δει κάποιος το τι γράφουν εκεί θα κοκκινισει από ντροπη!!!

Όλοι αυτοί έχουν ένα κοινο στόχο: Να μεινει η Κύπρος μισή. Και για αυτό προσπαθούν να δημιουργησουν ατμόσφαιρα φοβου και εντασης . Αυτό φυσικά δεν προκειται να περάσει. Κανένας μας δεν προκειται να εκφοβιστεί η να ενδωσει και να σταματήσει να αγωνιζεται. Όχι φυσικά επειδή είμαστε εμείς τόσο γενναιοι άλλα επειδή όλοι αυτοί οι υβριστες είναι μια παρέα θρασυδειλοι. Κρύβονται συνήθως πίσω από ψεύτικα προφίλ και βριζουν. Από εκεί και περά δεν ξέρουν να κάνουν τίποτε άλλο.

Παντως , μπράβο τους, όλους αυτούς τους φανατικούς . Ακόμα και ο Γκαιμπελς θα ζήλευε τις τακτικες και τις μεθοδους που χρησιμοποιούν…


Ανδρέας Σουτζιής