Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΆΙΝΤΕ, ΆΙΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ!

ΆΙΝΤΕ, ΆΙΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ!

Η πανέξυπνη και πάντα ακριβοδίκαιη δημοσιογράφος – ερευνήτρια κα Φανούλλα Αργυρού, εκ Λόνδρας ορμώμενη , ανακαλύπτει και αποκαλύπτει , ευτυχώς για μας, διάφορες συνωμοσίες των παγκόσμιων συνωμοτών, τις οποίες και δημοσιεύει φυσικά στη «Σημερινή» για να ενημερωνόμαστε και εμείς οι μαννοί!
Η νέα «συνωμοσία» που ανακάλυψε και αποκάλυψε είναι ότι ο ειδικός αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ κος Άιντε, είναι περίπου πράκτορας της Τουρκίας! Σύμφωνα με τη κα Φανούλλα:
«…ο κ. Eide είναι Διευθύνων Σύμβουλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ.
(Managing Director and Member of the Managing Board of the World Economic Forum). Το Φόρουμ αυτό συνεργάζεται με έναν μεγάλο αριθμό «ιδιωτικών επενδυτών» και «στρατηγικών συνεργατών», εκ των οποίων ένας αριθμός έχει μεγάλα συμφέροντα, επενδύσεις ή παραρτήματα στην Τουρκία.


Μεταξύ αυτών, γράφει σαν  παράδειγμα ότι είναι : HSBC, BP, Rockefeller Group. Π.χ. η HSBC έχει παράρτημα στην κατεχόμενη Κερύνεια και το Rockfeller Group βοήθησε τον  Μπουλέντ Ετσεβίτ όταν σπούδαζε στις ΗΠΑ τη δεκαετία του 1950.»
Απίστευτες πραγματικά οι «αποδείξεις» που μας παραθέτει η κα Φανούλλα!!  Επειδή το  «Rockfeller Group βοήθησε τον  Μπουλέντ Ετσεβίτ όταν σπούδαζε» σημαίνει ότι είναι εχθρικό προς εμάς!! Η δε
HSBC αυτή και αν είναι ο υπέρτατος εχθρός. Και κανείς δεν της είπε ότι για δεκαετίες η HSBC είχε τεράστιο μερίδιο στο μετοχικό κεφάλαιο της Λαϊκής Τράπεζας?? Σίγουρα τότε και η Λαϊκή θα απεργαζόταν το κακό της Κύπρου, Γι’αυτό και πάττισε! Αμ’ η ΒΡ!! Αυτή η πετρελαϊκή εταιρία που δραστηριοποιόταν και αυτή στη Κύπρο για χρόνια σίγουρα θα μας σαμποτάρισε . Σίγουρα θα μας πουλούσε νοθευμένο πετρέλαιο και βενζίνη για χρόνια!!

Για αυτές λοιπόν τις «αποδείξεις» που μας παραθέτει κοτζάμ δημοσιογράφος – ερευνητής , πρέπει να καταδικάσουμε και τον κο Άιντε εις το πυρ το εξώτερο. Συνεργασία με τους πιο πάνω εξυπακούει αυτόματα ότι είναι τουρκόφιλος και πρέπει να ακολουθήσει τον κο Ντάουνερ, τον ντε Κουεγιάρ και τόσους άλλους ειδικούς αντιπροσώπους που περηφανευόμαστε ότι φάγαμε, ξεκινώντας από το μακρινό 1964 και τον ξεχασμένο Ου Θάντ.

Μόλις φάνηκε ακτίδα φωτός στο Κυπριακό, μόλις άρχισε να αναπτερώνεται η ελπίδα, μόλις φάνηκε ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα επίτευξης συμφωνίας, έπιασε δουλειά η βιομηχανία της διαστρέβλωσης και του ψέματος. Επιστρατεύοντας  «διακεκριμένους» και ειδικούς μυθοπλάστες, όπως τη κα Φανούλλα Αργυρού από το Λονδίνο  και τον κο Μιχάλη Ιγνατίου από τη Νέα Υόρκη, άρχισαν τη δουλειά. Πρώτα πρώτα προσπαθώντας να αποδομήσουν  και να διαβάλουν τον κο Ακιντζιή και τώρα προσπαθώντας να διαβάλουν τον κο Άιντε. Η «περιρρέουσα ατμόσφαιρα» και πάλιν  σε όλο της το μεγαλείο. 

Όμως το 2015 δεν είναι το 2004. Τώρα υπάρχουν ένα σωρό τρόποι ενημέρωσης με το  
FACEBOOK και το TWEETER να μας προσφέρουν απρόσκοπτη ενημέρωση και τη δυνατότητα διασταύρωσης όλων των ισχυρισμών που κυκλοφορούν από τον οποιονδήποτε, ερευνητή ή μη. Και με τις γνώσεις και τις πληροφορίες που έχουμε μπορούμε να πούμε σε οποιονδήποτε αυτοαποκαλούμενο «ερευνητή»: Άιντε στο καλό κα Αργυρού! Άιντε στο καλό και ‘συ κε Ιγνατίου. Αυτή τη φορά θα το λύσουμε , θέλετε δε θέλετε. Και όσο δηλητήριο και να χύσετε το ποτάμι δεν επιστρέφει πίσω!


Ανδρέας Σουτζιής – Ηλεκτρονικός