Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Χθες και προχθες δυο  ειδήσεις από τον Τ/κ τυπο αγνοηθηκαν τελείως από τα Ε/κ ΜΜΕ.

Η πρώτη είδηση αφόρα ρεπορταζ δημοσιογράφου της εφημερίδας «KIBRIS». Σύμφωνα με τη δημοσιογραφο στις συνομιλίες έχει επιτευχθει συμφωνία για την ελευθερη διακινηση και εγκατασταση όλων των Κυπρίων σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη Κύπρο. Και οι Ε/Κ θα μπορούν να εγκατασταθουν όπου θέλουν στο «βόρειο συνιστων κράτος» και οι Τ/Κ όπου θέλουν στο «νότιο συνιστων κράτος».

Η δημοσιογράφος ανεφερε ότι οι πληροφορίες της είναι 100% σωστές καθώς προερχονται από μέλη της τ/Κ διαπραγματευτικης ομάδας.

Η άλλη είδηση αφόρα δηλώσεις του Τ/Κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζιή. Ο Ακιντζιή κάλεσε την «κυβέρνηση» του «πρωθυπουργου» Οζγκιουργκιουν, να ακούσει τη φωνη του λαού και να αλλάξουν την ώρα στην κανονικη χειμερινη ώρα.

Τον «πρωθυπουργό» Οζγκιουργκιουν , εκραξαν τις προάλλες στα Κοινωνικά δίκτυα ( FB, Tweeter, κλπ), οι Τ/Κ. Ενώ ο κόσμος ήταν έξω από το «πρωθυπουργικο» γραφείο και διαμαρτυρόταν για το φοβερο δυστυχημα που προκληθηκε λόγο του σκοτους, αυτός ήταν στο Kumarci Han, (Χανι των Κουμαρτζιηδων – μνημειο που αναστηλωθηκε πρόσφατα) και ετρωγε μεσημεριανο. Ταυτόχρονα τον έκαναν ρεζιλι βγάζοντας στη δημοσιοτητα το διαβατηριο της ΚΔ που διαθέτει.

Όλα αυτά είναι φυσικά ψιλα γραμματα για τα Ε/Κ ΜΜΕ. Οι σημαντικές «ειδήσεις» για αυτά είναι αν θα είναι 4μερης, 5μερης, 6μερης, η αλλωσπως –μερης η Διεθνής διασκεψη της 12ης  Ιανουαριου. Καθώς φυσικά και ποσα ψέματα είπε σε μια προταση ο Νικόλας Παπαδόπουλος.

Οι Τ/Κ είναι ακόμα για μια φορά στους δρόμους για να απαιτησουν λύση , ειρήνη και επανένωση και εμείς καμνουμε μελομακαρονα. Άντε με το καλό να κάνουμε και μια εισαγωγη Φιλιππινεζων , ή Σριλαγκεζων νεαρων , για να πηγαινουν αυτοί στη θέση μας να κάνουν διαδηλώσεις.


Διότι σαν την θαλπωρή του καναπέ και σαν την γενναιότητα του πληκτρολογίου δεν έχει.