Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΡΑΝΟΙΑ (2)

ΠΑΡΑΝΟΙΑ (2)

Ζούμε μέσα στην απόλυτη παράνοια και παραλογισμό.
Η Ευρώπη περνά από ένα εφιάλτη φόβου και εσωστρέφειας λόγο των τρομοκρατικών κτυπημάτων στη Γαλλία και του φόβου για νέα. Η Μέση Ανατολή , η γειτονιά μας, καίγεται απ’άκρου σ’άκρο. Η Τουρκία, ο μεγάλος τυχοδιώκτης , παίζει ακόμα μια φορά με τη φωτιά.
Και τι βλέπουμε από τη συμπεριφορά του κόσμου? Τι συζητά ο κόσμος, και τι γράφουν τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης? Με απορία βλέπουμε μια μεγάλη μερίδα συμπατριωτών μας να έχουν βαφτεί τα χρώματα του πολέμου , σαν τους ινδιάνους, και να χορεύουν γύρω από τη φωτιά, εκστασιασμένοι, που η Τουρκία «μισάνοιξε τη πόρτα του φρενοκομείου»! Πάρα πολλής κόσμος είναι αυτή τη στιγμή κατενθουσιασμένος από την πιθανότητα ευρύτερης ανάφλεξης στη περιοχή μας!! Και παρακαλούν να ξεσπάσει ολοκληρωτικός πόλεμος μεταξύ Ρωσίας – Τουρκίας, διότι έτσι ,νομίζουν, θα καταστραφεί η Τουρκία. Στις παραισθήσεις τους βλέπουν , επιτέλους, την πραγματοποίηση των διαφόρων προφητειών , το διαμελισμό της Τουρκίας , τη νίκη του Ξανθού γένους» και την επιστροφή της Κωνσταντινούπολης στην Ελλάδα.

Οπτασιάζονται όλοι αυτοί οι γραφικοί , ότι θα γίνει ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος στη γειτονιά μας , θα εξαφανιστούν οι κακοί από προσώπου της γης, θα αναβιώσει από το πουθενά η Βυζαντινή Αυτοκρατορία , και ούτε γάτα ούτε ζημιά!! Διότι έτσι είπαν οι προφητείες!!!
Μα, βρέ άσχετοι ονειροπαρμένοι, ψες , εκράγηκε μια βόμβα της πλάκας κοντά στη Κυπριακή Πρεσβεία , και έγιναν όλα γης μαδιάμ στο ισόγειο της, Και δεν ήταν καν ο στόχος ! Φανταστήκατε τι θα γίνει στη περιοχή μας αν ξεσπάσει γενικευμένος πόλεμος?? Όχι δεν φανταστήκατε!! Διότι αν αναλογιζόσαστε τι θα γινόταν θα ήσασταν ήδη στα καταφύγια!!

Αν γίνουν περεταίρω εχθροπραξίες στη περιοχή, δεν θα περιοριστούν στη Συρία. Θα εξαπλωθούν σε όλη τη Μέση Ανατολή , της Κύπρου συμπεριλαμβανομένης. Και κανείς μα κανείς δεν θα μπορεί να εμποδίσει τα Τουρκικά στρατεύματα που έχουμε εδώ και χρόνια στη Κύπρο από του να την καταλάβουν όλη. Και αν μπει και η Ελλάδα σε ένα τέτοιο πόλεμο , με τη παρούσα της κατάσταση , δεν θα αντέξει…
Αν , ω μη γένοιτο , ξεσπάσει ολοκληρωτικός πόλεμος στη περιοχή , δεν θα έχει σημασία αν θα εκπληρωθούν η όχι οι προφητείες , διότι δεν θα μείνει κανείς μας για να το διαπιστώσει.