Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ


ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ

Τολμησαν οι Τουρκαλλαδες να παραβιασουν την Αποκλειστικη Κυριαρχη μας ΑΟΖ!!! 

Οι αρχες της Δημοκρατιας , αφοβα, οργανομενα, και με πληρη ταξη , εξεδωσαν ΑΜΕΣΩΣ διεθνη ενταλματα Συλληψης για τους επιβενωντες στα πλοια που προεβηκαν σε αυτη την παρανομια.

Η Λιμενικη αστυνομια ειδοποιησε τους παρανομουντες μεσω ασυρματου οτι ειναι πλεον υπο συλληψη. Αυτοι πανοικοβληθηκαν και δεν ξερουν τι να κανουν πλεον. Πληροφοριες που αναφερουν οτι καποιοι βουτηξαν στη θαλασσα για να γλυτωσουν , δεν επιβεβαιονονται.
Περεταιρω τα ενταλματα ειναι τωρα αρχειοθετημενα - τακτοποιημενα - συσταρισμενα το ενα διπλα απο αλλο. Βρισκονται ολα μαζι με αυτα που βγηκαν παλια  για τον Κεναν Ακιν

Διπλα τους βρισκονται διπλωμενα και με χρονολογικη σειρα και ολα τα αλλα ενταλματα που εβγαλαν για τους πλοιαρχους των πλοιων  που χρησημοποιουσαν παρανομα, το παρανομο Λιμανι Αμμοχωστου για να κανουν παρανομο εμποριο.

Πληροφορειες απο τα κεντρικα γραφεια των ΗΕ στη Νεα Υορκη αναφερουν οτι ο ΟΗΕ προτιθεται να δημιουργησει πλεον ξεχωριστη αιθουσα ενταλματων για αυτα που θα εκδιδει η ΚΔ , καθως προβλετεται να ειναι ραγδαια πλεον η εκδοση τους αφου προβλεπετε οτι θα χρησημοποιθουν σαν κυριο πυρομαχικο στον νεο ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ ΑΓΩΝΑ που προετοιμαζομαστε να δωσουμε για την απελευθερωση των αεριων και των Υδρογονανθρακων μας.

Η αιθουσα αυτη εικαζεται οτι  θα βρισκεται ακριβως διπλα απο την αιθουσα ψηφισματων του ΟΗΕ για την ΚΔ.