Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ DEEP PURPLE ΣΤΟ N.E.U. στις 24/5/2014

Ένα από τα μεγάλα προβλήματα της Κυπριακής καθημερινοτητας μας , που μας απασχολει όλο και περισσότερο είναι και η επικείμενη συναυλια των DEEP PURPLE .
Μεταξυ των άλλων εγνοιών που έχουμε ως Κυπριοι, δηλαδή αν έπιασε η Αστυνομία τον Ονησιφόρου η αν έπιασε τον Μίτα,  αν θα γίνουν η όχι επεισοδια μετάξυ των χουλικανς στα επομενα ποδοσφαιρικα ματς, αν ήταν προδοσια ή σπουδαιο κατόρθωμα ο Επιταφιος στον Αη Ξορινο, βρέθηκε και το θέμα της συναυλιας να μας ταλανιζει.

Όπως είναι γνωστό οι Deep Purple  θα δώσουν συναυλια στο ψευδοπανεπιστιμιο Ν.Ε.U. (Near East University) που βρίσκεται στη κατεχόμενη Λευκωσία.   Ε , τι συναυλια θα είναι αύτη? Ψευδοσυναυλια, επειδή θα γίνει στο ψευδοπανεπηστημιο? Ή μήπως οι Deep Purple είναι πλέον ψευδο- Deep Purple? Αφού πεθανε και ο John Lord, αυτοί που έμειναν με επικεφαλής τον Ian Gillan ποσό Deep Purple μπορεί να είναι?
Αρα θα είναι μια ψευδοσυναυλια σε ένα ψευδοπανεπηστημιο από ένα ψευδοσυγκροτημα!!!  Δεδομενου κιόλας ότι δεν θα υπάρχει εισητηριο και θα είναι δωρεάν, ε τότε κάποιο λακο θα έχει η φαβα.

Άραγε να ψευδοπαω να τους ψευδοακουσω τότε? Σκεφτεται ο μεσος Κυπριος  ροκάς .
Δεν ξέρω τι θα κανετε εσείς αγαπητοί ψευδο συμπατριωτες, άλλα όπως ήρθαν τα πραγματα με την οικονομία , μόνον δωρεάν ψευδοσυναυλιες , θα έχουμε την οικονομική δυνατότητα να παρακολουθησουμε.
Για αυτό και εγώ θα είμαι εκεί , να τους απολαυσω , έστω και αν είναι ψευδοαπολαυσις!

Μην ξεχασετε να ψευδοεγγραφειτε στην ψευδοιστοσελίδα του ψευδοπανεπηστημιου για να σας εκδώσουν το δωρεάν ψευδοεισητηριο σας. Αλλιώς θα σας μείνουν τα ψέματα…

Εδώ είναι το λινκ:  http://deeppurple.neu.edu.tr/?lan=en
 

6 σχόλια:

  1. Στην κοινή πρωτομαγιάτικη εκδήλωση ελληνοκυπρίων και τουρκοκυπρίων πήγες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φετος δεν πηγα.. Πηγα παλια δυο τρεις φορες σε κοινες εκδηλωσεις για την ειρηνη την 1η του Σεπτεμβρη . αλλα και αλλες φορες. Ομως εβαρεθηκα να βλεπω σε καθε τετοια εκδηλωση τον Παμπη Κυριτση να εκμεταλευετε το βημα για να υμνει το ΑΚΕΛ και λεει τα δικα του και να δικαιολογει τα αδηκαιολογιτα.
      οποτε υπαρχει καμια εκδηλωση πραγματικα υπερανω κομματων εγω ειμαι εκει

      Διαγραφή
    2. Κύριε Σουτζιή,

      Όποιος εν θέλει να πα’ στον μύλο, πέντε μέρες κοσσιηνίζει! Άσε που λες και πράματα που δεν ισχύουν!
      Οι δικοινοτικές [αντιπολεμικές] εκδηλώσεις της 1ης του Σεπτέμβρη διοργανώνονταν από μια πλειάδα αριστερών οργανώσεων και από τις δύο κοινότητες είχαν έντονο αριστερό χρώμα και περιεχόμενο όμως ΟΥΔΕΠΟΤΕ ο «Παμπης Κυριτσης να εκμεταλευτηκε το βημα για να υμνήσει το ΑΚΕΛ»… Σίγουρα «και [θα] λεει τα δικα του» [όπως έπρατταν και οι άλλοι ομιλητές], όmως δεν κατάλαβα σε ποια «αδηκαιολογιτα» αναφέρεσαι... Εκτός κι αν σε ενοχλεί το αριστερό προλεταριακό χρώμα αυτών των κινητοποιήσεων...

      Να σημειώσω ότι η ακολουθία του Επιταφίου στον Άγιο Εξορινο στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, ως ήταν αναμενόμενο είχε έντονο θρησκευτικό χρώμα όμως δεν ήταν λίγοι οι μη θρησκευόμενοι που ήταν εκεί... Βλέπε άρθρο του Ντίνου Αγιομαμίτη εδω: http://erascy.blogspot.com/2014/04/blog-post_23.html

      Διαγραφή
    3. Μα έν'τζιε μιαν τζιε δκυο φορες που επηγα σε δικοινοτικες εκδηλωσεις "με εντονο αριστερο χρωμα". Ειναι σε αρκετες, σιγουρα πανω απο δεκα. και πηγαινα συνηδιτα ξερωντας οτι η διοργανωση τους ηταν στην καταπληκτικη τους πλειοψηφια απο αριστερες οργανωσεις. Διοτι απλα ειμαι υπερ της ειρηνης και της επανενωσης του τοπου και το ονειρο μου ειναι να δω τη χωρα μου χωρις διαχωριστικα τειχη, και χωρις στρατο κατοχης. Αφου ηταν αριστεροι , τι να κανουμε ? "τους ανεχομουν" :)
      Αλλα στην τελευταια εκδηλωση που πηγα (η στη προτελευταια) στο γηπεδο της Τσεττινκαγια, οταν μιλησε ο Κυριτσης , η ομιλια του καθε αλλο παρα ελπιδα επανενωσης ειχε. Ειπεν παλι τα δικα του για "Αμερικανονατοικους ιμπεριαλισμους" και "Καπιταλιστικη Ευρωπη" κλπ. Πραγματα βαρυλλατικα για εμενα. Μπορει τους αριστερους να τους αρεσουν ετσι κουβεντες διοτι ετσι εμεγαλωσαν. Και να απολαμβανουν να τους χαιδευκουν τα αυτια με συμθηματα.
      Εγω το μονο που ηθελα να δω και να απολαυσω ηταν μια κοινη εκδηλωση στην οποια να μην ξεχωριζεις ποιος ειναι ο Τ/Κ και ποιος ο Ε/Κ και να διασκεδαζουν μαζι. Αυο το απολαυσα.
      Μπορει και στην κοινη Μαγιατικη εκδηλωση που με ρωτας να ηταν καλα και ομορφα ( ετσι πληροφοριες εχω) .
      Αλλα μην ξεχνας οτι μενοντας στη Λεμεσο δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα να παω. ( ιδιως αν μεσ΄το μυαλο μου ηταν και η εικονα του Κυριτση να μιλα για ιμπεριαλισμους) :)
      Ετσι επαιξα πελλον..

      Διαγραφή
    4. Κύριε Σουτζιή,

      Ανεξαρτήτως του τι είπαμε μέχρι τώρα, δυο ερωτήματα [που προκύπτουν μέσα από την κουβέντα που κάναμε:
      1. Λες: «Αφου ηταν αριστεροι , τι να κανουμε ? “τους ανεχομουν” :)» --- Δεν σε προβληματίζει γιατί να ΜΗΝ μπορεί και η Δεξιά να κάμνει τέτοιες εκδηλώσεις;
      2. Και γιατί, ενώ δόθηκε τόση πολλή δημοσιότητα από τα ΜΜΕ σε μια εκδήλωση θρησκευτικού περιεχόμενου [αναφέρομαι στην λειτουργία στον Εξορινό] σχεδόν παρασιωπήθηκε η δικοινοτική πρωτομαγιάτικη εκδήλωση;

      Διαγραφή
    5. Δεν εχω ψευδεσθησεις. Η δεξια δεν κανει τετοιες διοργανωσεις . Να το πω ευγενικα "δεν τους περνα" :) Αλλα να μην ξεχνουμε οτι ο αρχηγος της δεξιας Ν. Αναστασιαδης πρωτοσττησε τοτε το 2004 για να φτασουμε σε λυση του κυπριακου, και ο αρχιγος της αριστερας Δημ. Χριστοφιας, "εχυνε πλακα".
      Αλλα αυτο ειναι το θεμα μας? ποιος ειναι ο ποιο "επαναπροσεγγιστης"? Αν ειναι ετσι τοτε ειναι οι δεξιοι ( αυτοι που αποδεχονται τη λυση και τους Τ/Κ σαν συνπατριωτες και οχι οι αλλοι οι φανατικοι) που ειναι πιο επαναπροσεγγιστες.
      Οι μεν αριστεροι εμαθαν απο τα γεννοφασκια τους οτι "οι Τ/Κ ειναι αδελφοι μας" και " Λυση -ειρηνη - επανενωση" τα ακουαν ολη μερα στα ακιβ του ΑΚΕΛ. Ειναι φυσικη εξελιξη για αυτους να βρεθονται και να καμνουν πανηγυρια (με τη καλη εννοια ) με τους Τ/Κ.
      Ρωτα και τους δεξιους ομως να δεις πως αισθανομασται. Απο τα "Ελληνοχριστιανικα ιδεωδη" το "καλος Τουρκος ο νεκρος Τουρκος" και "Ελλας Κυπρος Ενωσις" εβρεθηκαμε να καμνουμε φιλιες με Τ/Κ και να χαριεντιζωμαστε μαζι τους και να τρωμε να πινουμε με "τους βαρβαρους" που προχθες ηθελαμε να σκοτωσουμε. Δεν χρειαζεται πολλη δυναμη η πολλη προσπαθεια για να καταλαβουμε οτι η μαναδικος δρομος για να παμε μπροστα ειναι η συνεργασια με τους Τ/Κ και ο συνεταιρισμος σε μια κοινη χωρ, με αλληλοσεβασμο και αλληλοκατανοηση ο ενας του αλλου. Και με σπαζει το γεγονος οτι εγω και πολλοι αλλοι δεξιοι εχουμε κατανοησει αυτο το γεγονος και αγωνιζωμαστε για τη επανενωση , αλλα μεγαλη μεριδα δεν θελει να τα κατανοησει.
      Οσο για τα ΜΜΕ δεν καλυψαν το γεγονος του επιταφιου διοτι ηταν μια θρησκευτικη γιορτη , οπως υπενισσεσε, αλλα διοτι ειχε πολλους πολιτικους και αλλους "συμαντικους" και ως αποτελεσμα ειχε τηλεθεαση. Και για τα ΜΜΕ δεν εχω ψευδεσθησεις.
      Την πρωτη εκδηλωση για τπ Βαρωσι που διοργανωσαν Τ/Κ πριν 6=7 μηνες ουτε επατησε κανενας , μονο Τ/Κ ΜΜΕ. και το ΒΙΖ/ΕΜΕΙΣ. Στη πρωτη λειτουργια στο Αι Ξορινο η ανταποκριτρια του ΡΙΚ διαστρεβλωσε τα παντα. Οποτε τι περιμενεις απο αυτους ?
      Λοιπον σε αφηνω διοτι θα παω να παρακλουθησω τη προεκλογικη συγκεντρωση της ΔΡΑΣυ- EYLEM θελω να ακουσω τη Deniz Birinci :)

      Διαγραφή