Τρίτη 4 Μαΐου 2021

Αγκουρκα του ππίγκου!!

 Αγκουρκα του ππίγκου!!

Αθυμουμαι, ημουν τζιε παιδακι τότε , που μας ελαλουσαν: « Μεν φοαστε, Εμεις εν να καμνουμε ότι θελουμεν τζιε η Τουρκία δεν θα τολμησει να καμει τίποτε. Θα την εμποδισουν οι Μεγαλες Δυναμεις».
Εκαμαμεν τα λιλλίτσιο το 1974, ηρτεν η Τουρτζια τζιε όχι μόνον δεν την εμποδισαν οι Μεγαλες Δυναμεις αλλά εβοηθησαν την τζιολας.


Μετά ελαλουσαν μας: « Μεν εσιετε εγνοιαν τζιε οι Τουρτζιοι έν θα τολμησουν να ανακυρυξουν κράτος διοτι εν θα τους αναγνωρισει κανενας».
Εεεε, ιντα χαπαρκα κοπελια το 1983?? Ανακυρυξαν την «ΤΔΒΚ» εν τους αναγνωρισε κανενας αλλά «κυριαρχουν» ζουν τζιε «βασιλευκουν» τζιε είναι τζιε ο «νομιμος» συνομιλιτης με τα ΗΕ.

Υστερα αρκεψεν άλλο ποιημα: «Θέλουν να μας επιβαλουν τη ΔΔΟ για να ελεγχουν ολοκληρη την Κυπριακη Δημοκρατια να βαλλουν βετο τζιε να μας αναγκαζουν να υποτασουμαστε στη θεληση της Τουρκίας. Τζιε μεν φοαστε εν θα αποσχιστουν δεν θα δεχτει η ΕΕ δυο κρατη στην Κύπρο».

Αγκουρκα του ππίγκου!! Απαιτουν δυο κρατη τζιε ξεχωριστη κυριαρχια τώρα!!! Ολιγον τους κοφτει από την υπολοιπη μιση, ξιφτισμενη, βουττημενη μες τα σκανδαλα ΚΔ. Τα δυο κρατη εν πας το τραπέζι τώρα , ήταν ιδέα τζιε της Προεδραρας μας, αλλά το κακον είναι ότι δεν θα σταματησουν τζιαμε.

Η Ενσωμάτωση με την Τουρκία εν ο πραγματικος τους στοχος. Τζιε ότι τζιε να μας λαλουν οι «παντογνωστες» πολιτικοι μας έν εσιει κανενα νοημα. Ότι μισιημου δεν θα δεχτει η ΕΕ τζιε  η Διεθνης Κοινωνία.
Θα ξυπνησουμε μια μερα τζιε θα εχουμε συνορα με την Τουρκία τζιε κανενας μα κανενας δεν θα φακκα πενιά!!

Εξεκινησαμε για Ενωση με την «Μανα» μας τζιε εν να καταληξουμε ενωμενοι με τον «Τζιυρη»  μας!!!!

(  Στη φωτογραφια βλεπουμε τη σημαια τζιε τον Εθνικο Υμνο της Αλεξανδρεττας. Τζιηνης της Αλεξανδρεττας που απο εδαφος τη Συριας με Αραβες κατοικους εγινικε εδαφος της Τουρκιας με Τουρκους κατοικους οχι τζιε πολλα χρονια πριν. Τωρα λαλουν την Ισκεντερουν )

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου