Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ «ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΙ» ? ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ «ΕΦΙΑΛΤΕΣ» ?


ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ «ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΙ» ? ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ «ΕΦΙΑΛΤΕΣ» ?

Υπάρχει μια μερίδα κόσμου που θεωρει δεδομένο και τελεσιδικο ότι τυχόν επανεναρξη των συνομιλιών δεν θα οδηγήσει πουθενα πάρα μόνον σε νέο αδιέξοδο. Οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι προεξοφλουν ότι η Τουρκία δεν θέλει τίποτα λιγότερο από το να ενσωματωσει την κατεχομένη περιοχή και να την καμει τον 83ο νομό της.

Για αυτό τον λόγο, προτινουν να κλεισουμε τα οδοφράγματα, και να κτισουμε ένα τοίχο στην πρασινη γραμμή από όπου δεν θα περνά κανένας.

Να χαρισουμε δηλαδή  αμαχητι την κατεχομένη Κύπρο στην Τουρκία  και να σπρώξουμε τους Τ/Κ ακόμα πιο βαθεια στην αγκαλιά της Τουρκίας.

Και φυσικά να αποφασισουμε ότι 45 χρόνια πήγαν χαμενα, ο κόσμος πεθανε με τον καυμο, όσων αγνοούμενων τα οστά εκοψαν «απ’εκεί» να τα ξεχάσουμε, και οι εγκλωβισμενοι να κανουν την επιλογη τους.

Ούτος η άλλως η Λεμεσός πετα, τα διαβατηρια πωλουνται με την σέσουλα και οι Κινεζοι επενδυτες μας επνιξαν στο χρήμα.

Άραγε πως πρέπει να χαρακτηριστούν όλοι αυτοί που εισηγουνται να χαρισουμε την Κατεχομένη Κύπρο στην Τουρκία για να διατηρηθει δήθεν η «αγνοτητα» και η «καθαροτητα» των ελευθερων περιοχων? Πως ονομαζετε αυτός που παραδιδει Εθνικό έδαφος αμαχιτι στον εχθρό?

Το αφηνω στην κρίση σας και στην φαντασια σας αγαπητοί αναγνώστες. Παντως ούτε «πατριώτης» ονομαζετε, ούτε «αγωνιστής» . Είναι σίγουρα κάτι άλλο , πιο βαρυ…
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου