Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ – ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ

ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ – ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ

Ακούω σήμερα με μεγάλη προσοχη τις διάφορες εκπομπες από το ράδιο . Σήμερα είναι η επέτειος ανακυρηξης της «Τ.Δ.Β.Κ.».  Έχουν περάσει «μόνον» 34 χρόνια από τοτε. Άλλα σύμφωνα με όσα διακυρυτουν οι διάφοροι , αυτό δεν έχει καμιά σημασία . Είναι ψευδοκράτος, και είναι παράνομο.

Τις περιούσιες μας τα σπίτια μας και τα χωραφια μας τις λυμαίνονται εποικοι και Τ/Κ άλλα αυτό δεν έχει καμιά σημασία .Ειναι  παρανομοι .

Τα τζαμια ξεφυτρωνουν στα κατεχόμενα οπως τα μανιταρια άλλα αυτό δεν έχει καμιά σημασία. Είναι παράνομα.

Η αναρχη και ανεξελεκτη ανάπτυξη στην Κερύνεια και άλλου δεν έχει καμιά σημασία. Είναι παράνομη.

Τα καζινα, τα ξενοδοχεία και τα καταλυματα που γεμιζουν τουριστες που διακινούνται και μέσω αεροδρομιου Λάρνακας , δεν μας επηρεαζουν , δεν έχουν σημασία . Ειναι και αυτοί είναι παρανομοι.

Η κατεχομένη Βόρεια Κύπρος, τουρκοποιήται από μέρα της ημερας άλλα αυτό δεν έχει καμιά σημασία. Είναι και αυτό  με παράνομο τρόπο.

Βλέπουμε τον τόπο μας και τις περιούσιες μας να γλιστρουν και να φεύγουν μέσα από τα χέρια μας και εμείς «περί άλλων τυρβαζουμε» . Αυτό γίνεται με παράνομο τρόπο .
Συμαντικο  φυσικά  είναι μόνον ένα :  Η ( μισή ) Κυπριακή Δημοκρατία είναι εκεί , η μόνη αναγνωρισμένη οντοτητα στην Κύπρο και αυτό μας αρκει.

Ας μας κλέβουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ας μας πάρουν και τα παντελονια . Το σημαντικό είναι ότι θα χαιρόμαστε και θα εκμεταλευομαστε την ( μισή ) ΚΔ , και ότι όλοι  οι άλλοι είναι παρανομοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου