Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ

ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ

Ο εγκριτος δημοσιογράφος Γ.Σερτης διάμεσου της καθημερινης του στηλης στον «Φιλελευθερο» μας ενημερωνει ότι, και με βάση τα όσα διαδραματιστικαν στην Καταλονια , δεν πρέπει να ανησυχούμε για τυχόν αναγνώριση της «ΤΔΒΚ». Υπάρχουν λέει δεκάδες  ψηφισματα των Η.Ε. που το «…απαγορευουν ΡΗΤΑ…».

Και καταληγει : «…και ΧΙΛΙΑ χρόνια να περάσουν η «ΤΔΒΚ» δεν θα αναγνωριστει ΠΟΤΕ!!!»

Εσείς κε Σερτη , αν θέλετε, να περιμενετε χιλια χρόνια για να λυθεί το Κυπριακό οπως το ονειρευεστε. Στο μεταξύ περαστε και ένα γυρο στους προσφυγικους συνοικισμούς που είναι διασπαρμενοι σε όλη τη Κύπρο και πείτε το και στους πρόσφυγες που μένουν εκεί. Πείτε το στους γερους και τις κοτζιακαρες που κοιμούνται και ξυπνουν «με ένα όνειρο και μια ελπίδα» , να επιστρέψουν στα χωριά και τις πόλεις τους.


Και όταν τελιωσετε με τους ζωντανους , πηγαίνετε και ένα γύρο στα κοιμητηρια και ενημερωστε και τους πεθαμενους για αυτο . Ελατε και στο κοιμητήριο του Αγίου Αθανασίου και πείτε το και τη μανα μου και στον πατέρα μου που πεθαναν στη προσφυγια με ένα μόνον καυμο: «Να επιστρέψουν στο σπίτι τους στη Λύση» . Και δεν προλαβαν. Διότι περασαν 40 χρόνια και όχι 1000….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου