Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΩΝΤΑΙ

              Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΩΝΤΑΙ

Θυμούμαι αρχές της 10ετιας του ’80, νεαρός φοιτητης τότε, διαβαζα στις εφημερίδες για την αναθέρμανση του αγώνα των Αρμενίων για τη δημιουργία δικου τους κράτους. Ήταν η κορύφωση του αγώνα του ΑΣΑΛΑ που με διάφορες «τρομοκρατικές» ενεργειες κυρίως στην Ευρώπη έφεραν στο προσκηνιο την απαίτηση των Αρμενιων για ελευθερια και ανεξαρτησια . Μεγάλο μέρος της παλιας Αρμενιας ήταν υπό Τουρκική κυριαρχία με ένα μέρος της να αποτελει «Δημοκρατία» της παλαι ποτέ κραταιάς ΕΣΣΔ.

Και ήταν τότε που «ξεσαλώσαμε» οι Κυπριοι για πρώτη φορά από τη χαρά μας. Ερμηνεύοντας και οπως μας συνέφερε τις «προφητείες» του Νοστράδαμου, ( τότε δεν είχαμε τον Όσιο Παισιο ), ανακαλυψαμε ότι με την – όπου και νασαι – εξεγερση των Αρμενιων, η Τουρκία θα διαλυόταν στα «εξ ων συνετέθη». Και τότε θα απελευθερωνόταν η Κύπρος και θα παιρναμε βέβαια και την Πόλη.

Ήταν τοσος ο ενθουσιασμός μας και η υποστήριξη προς τους Αρμενιους τότε, που ακόμα και οι Τούρκοι θορυβήθηκαν και ο Ντενκτάς μας κατηγορησε ότι διατηρουσαμε «στρατοπεδα εκπαιδευσης τους και συγκεκριμένα στην Αρμενικη Σχολή στη Λευκωσία». Και μας απειλουσαν ότι αν δεν διώχναμε «Αρμένιους τρομοκρατες»  θα μας επιτιθεντο ο Τουρκικος στρατός.

Πέρασε ο καιρός , φθάρηκε το Αρμενικο Κίνημα , και ξεχαστηκε. Άλλα νασου που έφτασαν , σαν από μηχανής θεοί , οι Κουρδοι. Εδώ και πολλά χρόνια το Κουρδικο κινημα αγωνιζεται στην Τουρκία για «Ανεξαρτητο Κουρδισταν». Και με την συγκυρια του πόλεμου στη Συρία και στο Ιρακ, οι Κουρδοι κατάφεραν να αποκτησουν επιτέλους μια αυτοδιοικούμενη περιοχή.

Και να ξανά οι «πολιτικοί αναλυτές» και οι «διεθνολογοι» και οι «ειδικοί» της δεκαρας. Ξαναανακάλυψαν την ταχυνοπιττα!!! Σύμφωνα με τις νέες και αναθεωρημενες προφητιες του Όσιου Παισιου , αυτή τη φορά, πάλι θα διαλυθει η Τουρκία στα εξ ων συνετέθη. Και πάλι θα απελευθερωθει η Κύπρος και πάλι θα πάρουμε την Πόλη.

Σε ένα παροξυσμό «ενθουσιασμου» και «Πατριωτικης εξαρσης» περιμένουν με αγωνία όλοι αυτοί οι ψεκασμενοι να πραγματοποιηθει το δημοψήφισμα της Δευτερας. Αναμενουν οι αφελεις ότι η Τουρκία θα επιτεθει στους Κουρδους και θα ξεσπασει ολοκληρωτικος πόλεμος εκεί. Και οι Κουρδοι θα βοηθηθούν από τους Ρώσους και τους Αμερικανούς οι οποίοι θα καταστρεψουν την Τουρκία. Ίνα εκπληρωθει το ρηθέν υπό του «Προφητου Οσιου Παισιου» ότι η Τουρκία θα μοιραστει στα τρια και το ξανθό γένος θα απολευθερωσει την Πόλη.

Κανείς μα κανείς από αυτούς τους ψεκασμενους δεν αντιλαμβανετε ότι κανένας δεν θα σταθεί στο πλευρό των Κουρδων για να τους βοηθήσουν στρατιωτικά σε μια αντιπαράθεση με την Τουρκία. Όλες οι χώρες , ακόμα και ο ΟΗΕ καλούν τους Κουρδους οπως αναβαλουν το Δημοψήφισμα. Κανένας δεν θέλει να μεταβληθούν τα σύνορα της περιοχής. Και αν υπάρξει αντιπαράθεση με την Τουρκία κανείς δεν θα τρεξει να βοηθήσει τους Κουρδους.

Όλες οι εμπλεκομενες δυνάμεις βολεύονται με το «Στάτους Κβο». Οι μοναδικοί που βλέπουν Τριτο Παγκοσμιο Πόλεμο στην περιοχή και καταστροφή της Τουρκίας είναι οι δικοί μας «ψεκασμενοι» , το « Defencenet.gr», το « Hellasnow.gr» ,  το «Volcanotimes.gr» και τα άλλα γνωστα βοθροσάιτς της Ελλάδας.


Η Δευτερα είναι μεθαυριο. Όταν δεν πραγματοποιηθουν ούτε αυτή τη φορά οι «Προφητιες» και οι «πολεμοι», θα αναβληθεί η απελευθέρωση και η κατάληψη της Πολης για το μέλλον, όταν θα ξεσηκωθουν οι Αλεβιτες της Τουρκίας και θα θέλουν Ένωση με τη Συρία. Α, και επί τη ευκαιρία θα απελευθερωσουν και την Αλεξανδρεττα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου