Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΡΑΝΟΙΑ

ΠΑΡΑΝΟΙΑ

Γράφει ο Γιάννης Μαρθαρης  ότι είναι παρανοια που διαμαρτύρονται τα κόμματα του κέντρου για το άνοιγμα ενός κεφαλαίου στην ενταξιακή πορεία της Τουρκίας και κατηγορούν την κυβέρνηση πως υποχωρεί.

Είναι παρανοια λέγει  κάποιος άλλος να είναι ο Δρ. Νιαζι Κιζιλγουρεκ ,  συμβουλος τόσο του ΠτΔ Νίκου Αναστασιάδη , όσο και του Τ/Κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζιή.
Είναι παρανοια λέγει το συνολο σχεδόν των Ε/Κ, να υδροδοτούμαστε από την Τουρκία.

Είναι παρανοια λένε κάποια κόμματα να πουλησουμε το αγαπημένο μας αέριο στην Ευρώπη , μέσω Τουρκίας.
Είναι παρανοια λέγει κάποια μερίδα πολιτών να δειχνουμε την ταυτοτητα μας στους «ψευδοαστυνομικους» για να περάσουμε στα κατεχόμενα…

Παρανοια εεε… Θέλετε παρανοια? Να σας πω εγώ τι είναι παρανοια!
ΠΑΡΑΝΟΙΑ είναι αύριο που θα έχουμε ΔΙΑΦΟΡΑ ωρας μεταξύ ελευθερων και κατεχομένων περιοχων!! Μάλιστα κυριε. Από αύριο η ΚΔ θα έχει διαφορά μιας ωρας με την ουτω καλουμενη «ΤΔΒΚ»!!! Δηλαδή η ώρα στην οδό Ληδρας θα είναι 11.00 και στην προεκταση της (που ονομάζεται Λοκματζι), θα είναι 12.00!!
Δηλαδή θα περπατα κάποιος 10 μετρα και θα βρίσκεται σε διαφορετικη Ζώνη Ωρας!!!

Είναι αυτό Παρανοια ?? Είναι αυτό Παραλογο?? Όχι φυσικά ! Υπάρχει το προηγουμενο την Βόρειας Κορεας που ο αγαπημενος τους ηγέτης ορισε όλη τη χώρα σε δική της Ζώνη Ωρας με διαφορά μισης ωρας από την υπολοιπη Νοτια Κορεα. 

Ιδου λοιπόν το κατάντημα του «Χρυσοπρασινου Φυλλου».  Ιδου το αποτέλεσμα του «ανενδοτου και μακροχρόνιου αγώνα». Εγιναμε …της Κορεας!!!


Ανδρέας Σουτζιής - Ηλεκτρονικος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου