Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Ώσπου περνά ο καιρός  βλέπουμε ότι , παρόλα τα εμπόδια , οι συνομιλίες για το Κυπριακό προχωρούν . Και αυτό οφείλεται κυρίως στην αποφασιστικότητα του ΠτΔ Νίκου Αναστασιάδη και του Τ/Κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζιή. Οι οποίοι έβαλαν στόχο, και είναι αποφασισμένοι  ότι αυτή τη φορά θα φτάσουν μέχρι το τέλος.
Βλέποντας και διαπιστώνοντας αυτή τη  πρόοδο , η μερίδα εκείνη των πολιτών που δεν θέλει λύση, αυτοί που βολεύονται με το «στάτους Κβο» , δηλαδή οι λεγόμενοι «Λυσοφοβικοί», απορριπτικοί,  οι «οπαδοί του στάτους κβο», άρχισαν να ανησυχούν.

Όλοι αυτοί οι αυτόκλητοι «προστάτες» της ΚΔ ξεκίνησαν μια καλά οργανωμένη εκστρατεία για να σταματήσουν τις συνομιλίες , να πλήξουν τον ΠτΔ και να επαναφέρουν το στάτους κβο , στη κατάσταση που τους βολεύει. Και για αυτό , οι «απορριπτικοί» κινούνται σε δυο επίπεδα . Οι πολιτικοί και τα «απορριπτικά» κόμματα, ξεκίνησαν ήδη από εβδομάδες τη προσπάθεια αποδόμησης του Ακιντζιή. Με διαστρεβλώσεις δηλώσεων , με πλαστογραφημένες δηλώσεις, και με πολλή εμπάθεια, προσπαθούν να «αποδείξουν» ότι ο Τ/Κ ηγέτης δεν είναι αυτός που φαίνεται , άλλα είναι κι’αυτός  ακόμα ένας «εγκάθετος» της Άγκυρας. Προβάλλουν συνέχεια τις πιο μαξιμαλιστικές Τουρκικές θέσεις και διατείνονται ότι τις δέκτηκε ήδη ο ΠτΔ και ότι θα καταλυθεί η καημένη μας η ΚΔ και ότι οι Ε/Κ θα γίνουν τελικά πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Με όλα αυτά θέλουν να φοβίσουν τον κόσμο ούτως ώστε σε ένα μελλοντικό δημοψήφισμα, να απορριφτεί η λύση.



Υπάρχει όμως και μια άλλη κατηγορία πολιτών, που δεν θέλουν τη λύση και τη συνεργασία με τους Τ/Κ. Αυτοί   δραστηριοποιούνται κυρίως στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο FACEBOOK. Άλλοι έχουν το δικό τους μπλόγκ, και άλλοι απλώς γράφουν σε διάφορες ομάδες και γκρουπ του FB. Πολλοί από αυτούς βλέποντας ότι μέρα με τη μέρα μεγαλώνει η υποστήριξη προς τον ΠτΔ, και η  προσδοκία για  λύση, ξεσάλωσαν. Έχουν χάσει κάθε έλεγχο και εχουν αφήσει στη πάντα τα προσχήματα. Οποιαδήποτε συζήτηση ξεκινήσει στο FB για τη λύση θα καταλήξει σε ανήκουστες βρισιές , σε απειλές, και απίστευτες παρενοχλήσεις. Οι «αγωνιστές» του πληκτρολογίου κρύβονται πίσω από ψεύτικα προφίλ, δεν φανερώνουν το πραγματικό τους όνομα , δίνουν ψεύτικα στοιχεία, και ξεκινούν εκστρατεία εκφοβισμού προς όποιον δεν χωνεύουν . Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο αυτοί οι δειλοί «μασκοφόροι» . Όπως τους προδότες του αγώνα της ΕΟΚΑ που έβαζαν ένα χαρτοσακούλα στο κεφάλι τους , έτσι και αυτοί. Παίρνουν ψεύτικα ονόματα και ξεκινούν την αποστολή τους για την οποία πληρώθηκαν.

Ήμουν πρόσφατα θύμα ενός τέτοιου «bulling», όταν αυτοί οι αλήτες, αφού είδαν ότι οι βρισιές και τα αισχρόλογα που μου έσερναν για μέρες δεν έπιαναν τόπο, τόλμησαν να πιάσουν στο ρυπαρό τους στόμα την οικογένεια μου και την πρώην γυναίκα μου. Τόσο χαμερπείς  είναι.

Τελευταία θύματα αυτής της διαδικτυακής προπαγάνδας, ήταν οι Γιάννος Ιωάννου - Στροβολιώτης, Γιώργος Πήττας και Κωνσταντίνος Οδυσσέως. Με ύπουλο και δόλιο τρόπο, κάποιοι ανήθικοι, κάποιοι αλήτες , κάποια σκουλήκια του κερατά , έφτιαξαν ψεύτικα  προφίλ για τους τρεις και έβαλαν στο στόμα τους λόγια υπέρ του Ισλαμικού Κράτους ( ISIS). Και διοχέτευσαν την πλαστή συνομιλία στο FB για να τη δει ο κόσμος και να στραφεί εναντίων των τριών.

Δυστυχώς για τους «πανέξυπνους» αυτούς παλιάνθρωπους η ενέργεια τους γύρισε σε μπούμερανγκ. Η πλαστογραφία τους αποδείχτηκε αμέσως , και έπεσαν αυτοί μέσα στη παγίδα που ετοίμαζαν. Τους πήρε είδηση ο κόσμος και τους «στόλισε» καλά. Ακόμα και οι ομοϊδεάτες αυτών άθλιων διαχώρισαν τη θέση τους και έψεξαν αυτή τους τη πράξη.


Φίλοι μου περνούμε από χαλεπούς καιρούς. Οι εχθροί της λύσης θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να διακόψουν τις συνομιλίες. Δεν θα αφήσουν πέτρα αγύριστη για να πετύχουν αυτό. Θα κάνουν προβοκάτσιες θα κάνουν διαστρεβλώσεις , θα κάνουν προπαγάνδα την οποία θα ζήλευε ακόμα και ο Γκέμπελς. Εμείς εκεί. Σταθεροί, στον αγώνα μας για πραγματική ενημέρωση του κόσμου.

Και για να παραφράσω κάπως τον ποιητή:
«Για μέρες βρισιές και αίσχη ατελείωτα/
Το φτύμμα τζιε το ρεζιλίκκιν τους/
Εμείς τζιαμαί/
Ελιές τζιε τερατσιές πάνω στο ρότσο τους.
Ο φασισμός και η τρομοκρατία δεν θα περάσουν.

Ανδρέας Σουτζιής – Ηλεκτρονικός


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου