Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

ΚΑΛΗΝΥΚΤΑ ΚΕΜΑΛ

 ΚΑΛΗΝΥΚΤΑ ΚΕΜΑΛ

Συζητουν αριστεροι και δεξιοι φιλοι μου ποιος πρέπει να είναι ο επομενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ποιος θα αντικατατησει τον Αναστασιάδη. Ποιος θα μας βγαλει από το βαραθρο που μας έχωσε η αλλοπρόσαλλη πολιτικη του Αναστασιάδη ώστε να επαναρχισουν οι συνομιλίες για το Κυπριακό.


Καποιοι προχωρουν και ένα βήμα πιο κατω και φωναζουν και απαιτούν την ΑΜΕΣΗ παραιτηση του ΠτΔ και την αναληψη της ηγεσίας της χωρας από ικανό ατομο ευρειας αποδοχης . Για να παμε όπως νομιζουν, σε συνομιλίες με στοχο τη επίτευξη λυσης του Κυπριακού. Ιδανικα δηλαδη να συνεχιστει η διαδικασία του Γκραν Μοντάνα.

Θα το πω ξανά και ευγενικα όπως το ειπα πολλές φορές!!!


«Με τον νουν μας καμνουμεν μπαϊράμι»!!!


Όλα έχουν τελειώσει πλέον . Η Τουρκία εφαρμόζει αργά αλλά σταθερα το σχέδιο της για πληρη ενσωμάτωση των κατεχομένων στην επικρατια της.
Δεν την κοφτει απολυτως τίποτε πλέον . Η κατεχόμενη Κύπρος έχει χαθει για πάντα. Και οποιον και να βγαλουμε νέο πρόεδρο, εστω και αν ο Αναστασιάδης παραιτηθει σημερα , και αναλαβει ο νεος, όσον καλος και αν είναι , τίποτε δεν θα μπορεί να καμει.

Τον καλυτερο και πιο ευρειας αποδοχης ανθρωπο να βγαλουμε για Πρόεδρο , τίποτε μα τίποτε δεν μπορεί να γίνει. Δεν πα’να’χει την υποστήριξη της Αμερικης, της Ρωσίας, της ΕΕ, του Αραβικου Συνδεσμου!!!
ΤΙΠΟΤΑ μα τίποτα δεν θα βγει .
Η Τουρκία ακολουθει κατά γραμμα τις νέες της αποφασεις και ούτε ο Θεος ούτε ο Αλλαχ θα την καμουν να αλλαξει σχέδιο.

Οποτε αγαπητοί φιλοι, «κατσετε τη μαππα χαμαι».

Δεν πιστευα ποτέ μου ότι θα ελεγα τετοια κλισε φραση αλλά :
«οποίος και να βγει τίποτε δεν θα γίνει»

Ας ειχαμεν τον νουν μας όταν επρεπε.

«Καληνυκτα Κεμαλ, Ανδρεα, Μαριε,  Γιωργο και Μουσταφα. Αυτή η Κύπρος δεν θα αλλαξει ποτέ»