Κυριακή 24 Μαΐου 2015

«Η Ειρήνη στην Κύπρο δεν μπορεί να εμποδιστει». «Kıbrıs'ta , bariş , engellenemez»


ΣΙΕΤΤΑΝΗΣ – ΣΙΕΚΚΕΡΣΑΒΒΑΣ – ΙΓΝΑΤΙΟΥ – ΚΛΠ

Αγαπητοί φίλοι , επροσεξα τα εξής:
συχνα , όταν υπάρχει μια αναρτηση στο ΦΒ συνηθως για κάτι καλο που έγινε στις συνομιλίες, ή για τα οφελη της λύσης, η καμιά συζητηση τέλος πάντων που προβαλλει την ελπίδα, ξαφνικα πετασσετε μέσα στη συζητηση κάποιος από αυτους τους φανατικους, λυσοφοβικους , ξερολες και αρχιζει και γράφει έναν κατεβατο εναντιον της λύσης.
ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ: ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. Σας παρακεινω να ψαξετε παλιες συζητησεις μεσ’το ΦΒ και θα δείτε. Ο παρεισακτος, ο αντιδραστικος γράφει περιπου τα ίδια πράγματα πάντα και ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.
Γιατί αυτό??? Ειμαι της γνωμης (και ας με πουν συνωμοσιολογο) , ότι έχει συσταθει ήδη οργανωση – γκρουπ – παρεα – ομάδα, όπως θελετε πείτε το , έχει συσταθει λέω μια ομάδα ετοιμη να καταπολεμησει κάθε προοπτικη λύσης.

Αυτοί οι φανατικοι , ξερολες , λαοπλανοι, έχουν ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ καλά, και έχουν και χρηματοδοτες , ξερουμε ποιους. Αυτους που τα παίρνουν από τα παγκαρια, και αυτους που τα κλέβουν από το δημόσιο. Και είναι ετοιμοι. Τώρα με το ξυλινο λόγο τους – όλοι λεν’ τα ίδια, στο ΦΒ. Αύριο με βιβλια – αναλυσεις που θα δίδοντα δωρεάν , στις εκκλησιες και στα σχολεια. Μεθαυριο στα ΜΜΕ και κυρίως στην Τηλεόραση.


Φίλοι μου γρηγορητε! Εχετε πάντα έγνοια, και προσεχετε. Μολις δείτε σχόλια και συζητησεις στα κεφάλαια να ειστε σιγουροι. Είναι όλοι της ιδιας κλικκας . Απομονωστε τους , μπλοκαρετε τους , καταγγειλετε τους . Αφαιρεστε τους τη δυνατοτητα να  εμποδίσουν ακομα μια φορά τη λύση.
Αυτή τη φορά «Η Ειρήνη στην Κύπρο δεν μπορεί να εμποδιστει».
«
Kıbrıs'ta , bariş , engellenemez
»