Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Η ΛΥΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ

Η ΛΥΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ

Ακουα το πρωι από το ραδιοφωνο ένα γραφικό τυπο , που αυτοπροσδιοριζοταν Λεμεσιανος άλλα μιλουσε με Παφιτικη προφορα.
Ήταν ενθουσιασμενος και ευχαριστουσε, για τον αγώνα τους και τις προσπαθείες τους την ΕΔΕΚ , τον Κουλια , την Ελενη, τον Λιλικα, την Αντιγονη, το μισο ΔΗΚΟ, και κάτι ξεχασμενους Ευρωβουλευτες . Τους ευχαριστουσε για το θαρρος τους και τις ενέργειες τους να βγαινουν στα ραδια, να φωνάζουν από δω και από κει, και γενικά να αγωνιζωνται εκ του ασφαλους, με φωνες και καταρες.

Οπότε λέω και εγώ: « Μα είναι αυτους τους 2-3 γραφικους που έχουμε να αντιμετωπισουμε?? Αυτοί 5 φαφλαταδες θα μας φραξουν τον δρόμο εμάς, των προσφυγων, για την επιστροφη μας?  Αυτοί οι λιγοι οι ψευδοπατριωτες του μικροφώνου θα εμποδίσουν την Λύση – Επανένωση – Απελευθερωση? Αυτοί οι ψευτες θα εμποδίσουν ένα ολοκληρο λαό?




Αν είναι δυνατον!!! Ειμασταν 2 , ειμασταν 3. Τώρα έχουμε γίνει εκατον χιλιάδες δεκατρείς!!! Είμαστε μια λαοθαλασσα που θα παρασυρει και θα πνιξει ολους αυτους τους αρνητες του Μέλλοντος μας. Έχουμε γίνει πλεον μαζικο κινημα και τίποτα δεν μας σταματα!

Μαζί με τους Τ/Κ συμπατριωτες μας , που αποδειξαν για μια ακόμα φορά ότι το λέει η καρδιά τους, και θέλουν και αυτοί τη Λύση- Επανένωση, θα σταθουμε ορθιοι, θα αγωνιστουμε, δεν θα γονατισουμε. Αυτή τη φορά θα ‘ρθεί η Ξαστερια!
Το φως στην άκρη της σήραγγας είναι ήδη στη μισή αποσταση και μας λουζει με ελπίδα. Οι πακεταρισμενες βαλιτσες είναι ετοιμες και θα ξεπακεταρουν συντομα στα σπίτια μας.

Η Λύση Εφθασε…


Ανδρέας Σουτζιής – Ηλεκτρονικός,   Λεμεσος 27/5/2015