Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Αγαπω τη Τουρκική σημαία

Αγαπω τη Τουρκική σημαία


Ω πόσο σας αρεσει η Τουρκικη σημαία! Πόσο σας αρεσει να τη βλέπετε να κυματιζει στην «Πρασινη Γραμμη»! Πόσο λατρευετε τον Τουρκικό στρατό! Βλέπω τις αναρτησεις σας στο ΦΒ. Βλέπω και τα άρθρα σας που γραφετε στο «Φιλελευθερο» και στη «Σημερινη». Κάθε αναρτηση σας και μια φωτογραφία με τουρκικες σημαίες! Κάθε λιγο και λιγακι αναρτατε τη φωτογραφία του Πενταδακτυλου με τη σημαία-εκτρωμα!


Ειμαι βεβαιος οτι στεκεστε προσοχη την ωρα που κανατε την αναρτηση σας. Λατρευετε την Τουρκικη σημαια και καθε τι Τουρκικο. Ποσο σας αρεσει να τα απολαμβανετε. 

Εμεις ΔΕΝ τους θελουμε! Ουτε τις σημαιες τους ουτε το στρατο τους. Γι'αυτο θα αγωνιζωμαστε μερα νυκτα ωσπου να ξεκουμπιστουν απο τη Κυπρο. Ειμαστε ικανοι να θυσιασουμε και τα ατομικα μας δικαιωματα και τα προσωπικα μας συμφεροντα για να τους δουμε μια μερα να φορτωνονται στα καραβια και να φευγουν! Το ιδιο και η μεγάλη πλειοψηφία των Τ/Κ , που με κάθε ευκαιρία φωνάζουν στον κατακτητη : «Αισε πηγαινε σπίτι σου».

Εσείς δεν τους θελετε να φευγουν! Δεν θελετε να ξεφορτωθουμε τη Τουρκική σημαία! Εσεις εισαστε ικανοι να σταθητε εξω απο τα πλοια και να τους παρακαλατε να μεινουν!!! Ντροπη σας !!! Τουρκολαγνοι!!


ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΕΣ

ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΕΣ

Εισαι που τη Κερύνεια π.χ., και πριν το '74 εδουλευες στα ξενοδοχεια, γκαρσονι, και ενοικιαζες ενα σπιτουι , μια τρυπουα 52 τμ στην Οδό Ελλάδος. Ηρτες εκτοπισμενος στη Λεμεσο. Εδωσαν σου Τ/Κ σπιτι , στην οδο Δημοκρατιας, διπατο με 3 υπνοδωμάτια επηδη ησουν του Σπυρου. Εδωσαν σου τζιε ενα μαγαζουι στην Οδο Αγκυρας που το ειχες σαν αποθηκη μέχρι πριν από 5 χρόνια. Τώρα εκαμες την τρυπουα , Club. Και γεμιζει τιγκα καθε ΠαρασκευοΣαβατο. Και εισπραττεις χιλιάδες κάθε νύκτα.

Είσαι και πρόσφυγας είσαι και χρηστης. Σύμφωνα με τις ιαχές και τις απαιτησεις των πασ
hπατριωτων ΝικολοΛιλλικοΠαπαδοπουλλοΣιζο, σε περίπτωση λύσης με τις προδιαγραφες που βάζουν,  χανεις αυτόματα όλα τα δικαιώματα σου στη Λεμεσό, και είσαι υποχρεως να παραδωσεις ότι κατεχεις στον νομιμο τ/κ ιδιοκτήτη τους. Και θα ΣΕ  φορτωσουν σε ένα  φορτηγο και θα σε  αναγκασουν να επιστρέψεις από εκεί που ήρθες με το ζόρι, έστω κι’αν δεν θα έχεις από τον Ήλιο μοίρα!


Διότι «Όλοι οι πρόσφυγες στα σπίτια τους» έστω και με το ζόρι!